Türkiye Portekiz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 22.06.2024 - 12:51, Güncelleme: 22.06.2024 - 17:15
 

Türkiye Portekiz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye - Portekiz maçı, EURO 2024'ün en önemli maçlarından biri olacak. Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Stadyumu'nda oynanacak
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu mücadelesi, 22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Maç, Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Stadyumu'nda oynanacak ve TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın öncesinde Türkiye, ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederken Portekiz de Çekya'yı 2-1 yenmişti. Milli Takımımız, Portekiz'i mağlup etmesi halinde gruptan lider olarak çıkma şansını yakalayacak. Maça hazırlıklar tamam A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Portekiz çok güçlü bir rakip. Cristiano Ronaldo gibi bir dünya yıldızı var. Ama biz de kendi evimizde oynayacağız ve taraftarımızın desteğiyle onları yenebilecek güce sahibiz" demişti.  
Türkiye - Portekiz maçı, EURO 2024'ün en önemli maçlarından biri olacak. Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Stadyumu'nda oynanacak

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu mücadelesi, 22 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak.

Maç, Almanya'nın Dortmund şehrindeki BVB Stadyumu'nda oynanacak ve TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın öncesinde Türkiye, ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederken Portekiz de Çekya'yı 2-1 yenmişti.

Milli Takımımız, Portekiz'i mağlup etmesi halinde gruptan lider olarak çıkma şansını yakalayacak.

Maça hazırlıklar tamam

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Portekiz çok güçlü bir rakip. Cristiano Ronaldo gibi bir dünya yıldızı var. Ama biz de kendi evimizde oynayacağız ve taraftarımızın desteğiyle onları yenebilecek güce sahibiz" demişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.