ALTIN SEBZE BAMYAYI ÜRETİCİ FİYATINA SATIYOR

Ekonomi (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 29.07.2024 - 21:17, Güncelleme: 29.07.2024 - 21:29
 

ALTIN SEBZE BAMYAYI ÜRETİCİ FİYATINA SATIYOR

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bamya üreticiliği yapan Ömer Adnan pazarda kilosu 250-300 tl den satılan bamyayı üretici fiyatına 130 TL den satmaya başlayınca yok satmaya başladı.
Üstelik evlere ücretsiz servis yapan Ömer Adnan altın sebze bamyanın piyasada 250-300 tl bandında satıldığını, kendisinin ise bu fiyatların yarısına sattığını söyledi. 3 yıl önce Çarşamba'da üretim yapmaya başladığını ve bamyanın insan sağlığına sayısız faydaları olması nedeniyle böyle bir işe kalkıştığını ifade eden Adnan; " şimdilik orta çapta üretim yapiyoruz. Seneye daha büyük bir alanda bamya üretimi hedefliyoruz. Çok büyük bir talep patlaması var. Bamya zengin yemeği diyorlar biz ise bamyanın her sofraya girmesi için çaba gösteriyoruz." diye konuştu. Halkın bamyanın özellikle küçük olanına ilgi gösterdiğini ve kendilerinin de bu yönde müşterilere hitap ettiğini belirten Adnan; " En az 6 kilo isteyen her müşteriye ücretsiz servis hizmetimiz var. Arabayla evlerine kadar bırakıyoruz. Beğenmeyen olursa geri alıyoruz. Büyük bir ilgi var. Biz de şaşkınız. Taleplere yetişemiyoruz. Gün vermeye başladık. Ekim ayının sonuna kadar bamya satmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. Bamya yetiştiriciliği yapan Ömer Adnan son olarak "0539 482 9033 nolu telefonu arayarak herkes sipariş verebilir. 2 gün içinde siparişler müşterinin en geç elinde oluyor. Herkesi altın sebze olan bamya yemeye davet ediyoruz. Özellikle sıcak yaz günlerinin en güzel sebzesi olan bamya her derde deva olarak afiyetle yenilebilir." diyerek sözlerini tamamladı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde bamya üreticiliği yapan Ömer Adnan pazarda kilosu 250-300 tl den satılan bamyayı üretici fiyatına 130 TL den satmaya başlayınca yok satmaya başladı.

Üstelik evlere ücretsiz servis yapan Ömer Adnan altın sebze bamyanın piyasada 250-300 tl bandında satıldığını, kendisinin ise bu fiyatların yarısına sattığını söyledi.

3 yıl önce Çarşamba'da üretim yapmaya başladığını ve bamyanın insan sağlığına sayısız faydaları olması nedeniyle böyle bir işe kalkıştığını ifade eden Adnan; " şimdilik orta çapta üretim yapiyoruz. Seneye daha büyük bir alanda bamya üretimi hedefliyoruz. Çok büyük bir talep patlaması var. Bamya zengin yemeği diyorlar biz ise bamyanın her sofraya girmesi için çaba gösteriyoruz." diye konuştu.

Halkın bamyanın özellikle küçük olanına ilgi gösterdiğini ve kendilerinin de bu yönde müşterilere hitap ettiğini belirten Adnan; " En az 6 kilo isteyen her müşteriye ücretsiz servis hizmetimiz var. Arabayla evlerine kadar bırakıyoruz. Beğenmeyen olursa geri alıyoruz. Büyük bir ilgi var. Biz de şaşkınız. Taleplere yetişemiyoruz. Gün vermeye başladık. Ekim ayının sonuna kadar bamya satmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bamya yetiştiriciliği yapan Ömer Adnan son olarak "0539 482 9033 nolu telefonu arayarak herkes sipariş verebilir. 2 gün içinde siparişler müşterinin en geç elinde oluyor. Herkesi altın sebze olan bamya yemeye davet ediyoruz. Özellikle sıcak yaz günlerinin en güzel sebzesi olan bamya her derde deva olarak afiyetle yenilebilir." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.