SAMSUN'DA NİKAH DENİZLİ'DE DÜĞÜN

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 06.10.2024 - 13:46, Güncelleme: 06.10.2024 - 13:48
 

SAMSUN'DA NİKAH DENİZLİ'DE DÜĞÜN

ONLAR ERDİ MURADINA...
İstanbul’da yaşayan Samsun’un güzel kızı Melike Önal ile GSK İlaçları Ulusal Satış Müdürü Ahmet Yenice Atakum HillsPartyEvent’de gerçekleştirilen muhteşem  törenle dünyaevine girdiler.   Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken , törendeki davetliler çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Damat ve gelin misafirleriyle özel olarak ilgilenirken, törene katılanlar neşeli dakikalar yaşadılar. Samsun'da yapılan nikahın ardından Denizli'de düğün yapılacağı öğrenildi. Damat ve gelinin ailelerinin nikah töreninde duygusal anlar yaşaması sevinç gözyaşlarına neden oldu.
ONLAR ERDİ MURADINA...
İstanbul’da yaşayan Samsun’un güzel kızı Melike Önal ile GSK İlaçları Ulusal Satış Müdürü Ahmet Yenice Atakum HillsPartyEvent’de gerçekleştirilen muhteşem  törenle dünyaevine girdiler.
 
Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken , törendeki davetliler çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Damat ve gelin misafirleriyle özel olarak ilgilenirken, törene katılanlar neşeli dakikalar yaşadılar.
Samsun'da yapılan nikahın ardından Denizli'de düğün yapılacağı öğrenildi. Damat ve gelinin ailelerinin nikah töreninde duygusal anlar yaşaması sevinç gözyaşlarına neden oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.