Muhtar Soruklu’dan Teşekkür Mesajı

Bafra Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 08.04.2024 - 23:58, Güncelleme: 08.04.2024 - 23:58
 

Muhtar Soruklu’dan Teşekkür Mesajı

Samsun'un Bafra İlçesinde 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Altınkaya Mahalle Muhtarlığına aday olan Sefai Soruklu, muhtarlık yarışını kazanarak Mahalle Muhtarı seçildi.
Soruklu, sandık başına gidip kendisine destek veren ve vermeyen tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. Seçimlerin artık geride kaldığını ve hizmet zamanının geldiğini vurgulayan Soruklu, “Hiç kimseyi mahcup etmeden elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum” dedi. Sefai Soruklu, “Adaylığım süresince ben ve ekibime desteklerini esirgemeyen başta aile fertlerime, akrabalarıma, dostlarıma benimle bu yola çıkan azalarıma ve onların ailelerine teşekkür ediyorum. Tüm  hemşerilerime, devlet kurumlarında ki çok değerli memur arkadaşlarımıza, güvenli bir seçim süreci için çabalayan Emniyet ve Jandarma teşkilatının değerli mensuplarına teşekkür ederim. Çok değerli esnaflarımıza çok değerli emekçi işçi ablalarımıza, abilerimize ve kardeşlerimize, Altınkaya Mahallesinin geleceği olan canım gençlerimize ve bize oy veren vermeyen ayırt etmeksizin sandık başına giden herkese çok teşekkür ederiz. Herkesin yüreğine, emeğine sağlık iyi ki varsınız” dedi.  
Samsun'un Bafra İlçesinde 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Altınkaya Mahalle Muhtarlığına aday olan Sefai Soruklu, muhtarlık yarışını kazanarak Mahalle Muhtarı seçildi.

Soruklu, sandık başına gidip kendisine destek veren ve vermeyen tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Seçimlerin artık geride kaldığını ve hizmet zamanının geldiğini vurgulayan Soruklu, “Hiç kimseyi mahcup etmeden elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum” dedi.

Sefai Soruklu, “Adaylığım süresince ben ve ekibime desteklerini esirgemeyen başta aile fertlerime, akrabalarıma, dostlarıma benimle bu yola çıkan azalarıma ve onların ailelerine teşekkür ediyorum. Tüm  hemşerilerime, devlet kurumlarında ki çok değerli memur arkadaşlarımıza, güvenli bir seçim süreci için çabalayan Emniyet ve Jandarma teşkilatının değerli mensuplarına teşekkür ederim. Çok değerli esnaflarımıza çok değerli emekçi işçi ablalarımıza, abilerimize ve kardeşlerimize, Altınkaya Mahallesinin geleceği olan canım gençlerimize ve bize oy veren vermeyen ayırt etmeksizin sandık başına giden herkese çok teşekkür ederiz. Herkesin yüreğine, emeğine sağlık iyi ki varsınız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.