Samsun'da İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin istifa etti

Siyaset 29.04.2024 - 00:52, Güncelleme: 29.04.2024 - 01:00
 

Samsun'da İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin istifa etti

Samsun İYİ Parti'de bir İlçe Başkanı daha istifa etti. İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin istifa ettiğini açıkladı.
Samsun İYİ Parti'de yerel seçim öncesi başlayan istifalar, 31 Mart yerel seçiminin ardından da devam etti. Samsun'da İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin görevinden istifa etti.İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Şakir Şahin, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "27 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da İYİ Parti'nin Genel Merkezi'nde duzenlenen 5. Olağanüstü Kurultaya Üst Kurul Delege sıfatıyla katıldım. Kurultay sonucunda partimizin genel başkanlığına seçilen İYİ Parti milletvekili Sayın Müsavat Dervişoğlu'na ve ekibine hayırlı olsun diyor, canı gönülden başarılar diliyorum. 7 yıldır her kademesinde yer aldığım ve kurucusu olduğum Salıpazarı İYİ Parti İlçe Başkanlığı'ndan sağlığım nedeniyle istifa ettiğimi saygılarımla arz ederim"
Samsun İYİ Parti'de bir İlçe Başkanı daha istifa etti. İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin istifa ettiğini açıkladı.

Samsun İYİ Parti'de yerel seçim öncesi başlayan istifalar, 31 Mart yerel seçiminin ardından da devam etti. Samsun'da İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin görevinden istifa etti.İYİ Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Şakir Şahin, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"27 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da İYİ Parti'nin Genel Merkezi'nde duzenlenen 5. Olağanüstü Kurultaya Üst Kurul Delege sıfatıyla katıldım. Kurultay sonucunda partimizin genel başkanlığına seçilen İYİ Parti milletvekili Sayın Müsavat Dervişoğlu'na ve ekibine hayırlı olsun diyor, canı gönülden başarılar diliyorum. 7 yıldır her kademesinde yer aldığım ve kurucusu olduğum Salıpazarı İYİ Parti İlçe Başkanlığı'ndan sağlığım nedeniyle istifa ettiğimi saygılarımla arz ederim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.