HAMDİ YILDIZ: BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Bafra Haber 29.03.2024 - 19:43, Güncelleme: 29.03.2024 - 22:17
 

HAMDİ YILDIZ: BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Yıldız: Ciddi bir farkla öndeyiz. Daha güçlü bir şekilde değişimi sağlayalım, belediyeyi birlikte yönetelim ve halkın belediyesi yapalım belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açalım. Dedi.
İYİ Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, Baframızın ve hemşehrilerimin bizimle olduğunu gördük. Bundan dolayı mutluluk ve onur duyuyoruz. Bende Bafra ve İnsanımızla beraberim. Sadece halkımızın başkanı olacağım. Seçimde mevcut durumdan ve belediye başkanından rahatsız olan ve değişim isteyen tüm partilerin seçmenlerinden oylarını bizde birleştirmelerini rica ediyorum . Ciddi bir farkla öndeyiz. Daha güçlü bir şekilde değişimi sağlayalım, belediyeyi birlikte yönetelim ve halkın belediyesi yapalım belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açalım.  Dedi. BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ, PROJELERİMİZ VE HAKSIZLIKLARI DİLE GETİRMEMİZ TAKDİR VE BEGENİ GÖRDÜ  Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarına şöyle devam etti:  Bafra için projelerimiz ve yönetim anlayışımız halkımızdan destek ve beğeni gördü. Biz aynı zamanda problemleri, eksiklikleri, adaletsizlikleri, torpili ve haksızlıkları da  dile getirdik. Çözüm yollarını söyledik. Bafralı hemşehrilerim yapılan haksızlıklara yanlışlara torpile hizmetsizliğe , belediyenin kasasından seçim çalışması yapılmasına karşı çok kızgın ve tepkilidir. Baframız için hizmet ve adalet istiyor. Bizimle beraber yürüyor. Biz bunu açık ve net bir şekilde görüyoruz. OYLARIMIZI BÖLMEYELİM BİZDE BİRLEŞELİM  Buradan tüm hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Lütfen Oylarınızı bölmeyeniz. Mevcut belediye yönetiminden rahatsız olan Ak Parti, MHP, CHP, BBP, yeniden refah partisi, Memleket partisi, Zafer partisi, saadet partisi, DSP, deva, Gelecek Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi,  kısacası her partili, kararsız ve partisiz herkesten rica ediyorum oylarınızı bizde birlestiriniz. Ciddi bir farkla öndeyiz ve çok güçlü bir şekilde belediyede değişimi sağlamalıyız.
Yıldız: Ciddi bir farkla öndeyiz. Daha güçlü bir şekilde değişimi sağlayalım, belediyeyi birlikte yönetelim ve halkın belediyesi yapalım belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açalım. Dedi.

İYİ Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız, Baframızın ve hemşehrilerimin bizimle olduğunu gördük. Bundan dolayı mutluluk ve onur duyuyoruz. Bende Bafra ve İnsanımızla beraberim. Sadece halkımızın başkanı olacağım. Seçimde mevcut durumdan ve belediye başkanından rahatsız olan ve değişim isteyen tüm partilerin seçmenlerinden oylarını bizde birleştirmelerini rica ediyorum . Ciddi bir farkla öndeyiz. Daha güçlü bir şekilde değişimi sağlayalım, belediyeyi birlikte yönetelim ve halkın belediyesi yapalım belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açalım.  Dedi.

BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ, PROJELERİMİZ VE HAKSIZLIKLARI DİLE GETİRMEMİZ TAKDİR VE BEGENİ GÖRDÜ 

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarına şöyle devam etti:  Bafra için projelerimiz ve yönetim anlayışımız halkımızdan destek ve beğeni gördü. Biz aynı zamanda problemleri, eksiklikleri, adaletsizlikleri, torpili ve haksızlıkları da  dile getirdik. Çözüm yollarını söyledik. Bafralı hemşehrilerim yapılan haksızlıklara yanlışlara torpile hizmetsizliğe , belediyenin kasasından seçim çalışması yapılmasına karşı çok kızgın ve tepkilidir. Baframız için hizmet ve adalet istiyor. Bizimle beraber yürüyor. Biz bunu açık ve net bir şekilde görüyoruz.

OYLARIMIZI BÖLMEYELİM BİZDE BİRLEŞELİM 

Buradan tüm hemşehrilerime seslenmek istiyorum. Lütfen Oylarınızı bölmeyeniz. Mevcut belediye yönetiminden rahatsız olan Ak Parti, MHP, CHP, BBP, yeniden refah partisi, Memleket partisi, Zafer partisi, saadet partisi, DSP, deva, Gelecek Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi,  kısacası her partili, kararsız ve partisiz herkesten rica ediyorum oylarınızı bizde birlestiriniz. Ciddi bir farkla öndeyiz ve çok güçlü bir şekilde belediyede değişimi sağlamalıyız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.