ERSİN ERBİL: Destek sizden hizmet bizden

Siyaset 30.03.2024 - 16:56, Güncelleme: 30.03.2024 - 17:03
 

ERSİN ERBİL: Destek sizden hizmet bizden

Atakum Küçükkolpınar Mahallesi Muhtar Adayı Ersin Erbil "Atakum'un en güzel Mahallesi Ķüçükkolpınar'a hizmet etmek için aday oldum." dedi.
Yeniden muhtar seçilmesi halinde mahalle halkına en güzel hizmeti verebilmek için aday olduğunu belirten Erbil; "Gençliğimiz var, enerjimiz yüksek, uzun yıllar boyunca kazandığımız bilgi ve birikimlerimizi Ķüçükkolpınar'ın güzel insanları için kullanmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın." diye konuştu. Yeniden muhtar seçilmesi halinde 7/24 kapısının dün olduğu gibi bugün de  herkese açık olacağını sözlerine ekleyen Erbil; "Biz halkımızın 24 saat emrinde olmaya ve onların sorunlarını, özlemlerini ve beklentilerini çözmeye adayız. Asla yan gelip yatmak yok. Devletimizin muhtarlık makamına verdiği bu önemli yetkiyi insanların emrine kullanmak için çalışacağız. Ben hemşehrilerime güveniyorum. Onların bize olan güvenini boşa çıkarmayacağıma şimdiden söz veriyorum." şeklinde konuştu
Atakum Küçükkolpınar Mahallesi Muhtar Adayı Ersin Erbil "Atakum'un en güzel Mahallesi Ķüçükkolpınar'a hizmet etmek için aday oldum." dedi.

Yeniden muhtar seçilmesi halinde mahalle halkına en güzel hizmeti verebilmek için aday olduğunu belirten Erbil; "Gençliğimiz var, enerjimiz yüksek, uzun yıllar boyunca kazandığımız bilgi ve birikimlerimizi Ķüçükkolpınar'ın güzel insanları için kullanmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın." diye konuştu.

Yeniden muhtar seçilmesi halinde 7/24 kapısının dün olduğu gibi bugün de  herkese açık olacağını sözlerine ekleyen Erbil; "Biz halkımızın 24 saat emrinde olmaya ve onların sorunlarını, özlemlerini ve beklentilerini çözmeye adayız. Asla yan gelip yatmak yok. Devletimizin muhtarlık makamına verdiği bu önemli yetkiyi insanların emrine kullanmak için çalışacağız. Ben hemşehrilerime güveniyorum. Onların bize olan güvenini boşa çıkarmayacağıma şimdiden söz veriyorum." şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.