Çarşamba’da kültür-sanat etkinlikleri

Kültür-Sanat 02.12.2023 - 11:31, Güncelleme: 02.12.2023 - 11:31
 

Çarşamba’da kültür-sanat etkinlikleri

Samsun’un Çarşamba ilçesinde Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan “İçimdeki Ben” tiyatro oyunu 2 Aralık Cumartesi günü, “80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar” oyunu ise 4 Aralık Pazartesi günü sahnelenecek.
Etkinlikler hakkında bilgi veren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Düzenlediğimiz programlarımız ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sanatın ve sporun her dalında Çarşambamız söz sahibi olsun; çocuklarımız tiyatroya gitmeden, sanatla ilgilenmeden büyümesin istiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde ücretsiz olarak düzenlediğimiz etkinliklere yenilerini eklemeyi sürdürüyoruz. Sevgi, her engeli aşar diyerek Dünya Engelliler Günü'ne özel olarak hazırladığımız, 2 Aralık akşamı sahnelenecek, Hüseyin Kurt'un yazıp yönettiği İçimdeki Ben isimli trajikomik yetişkin oyununa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar oyunuyla da zamanda yolculuğa çıkmaya hazırlanıyoruz. Ekranların sevilen yüzleri Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın birlikte sahne aldığı; ortak hatıratlarımızla hazırlanmış, 80'li ve 90'lı yıllara ait hatıralarla bezenmiş, sevilen şarkılar ve muhabbetlerle işlenmiş eğlence dolu bir gece hemşehrilerimizi bekliyor. 4 Aralık Pazartesi akşamı nostaljik bir yolculuk için tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi. Belediyenin organizasyonuyla seyirciyle buluşacak oyunlar Cemil Şensoy Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan "İçimdeki Ben" isimli trajikomik yetişkin oyunu 2 Aralık Cumartesi saat 19.30’da sahnelenecek. Ünlü isimler Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın yer aldığı 80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar müzikli gösterisi 4 Aralık Pazartesi saat 19.30’da seyircinin karşısına çıkacak.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan “İçimdeki Ben” tiyatro oyunu 2 Aralık Cumartesi günü, “80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar” oyunu ise 4 Aralık Pazartesi günü sahnelenecek.

Etkinlikler hakkında bilgi veren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Düzenlediğimiz programlarımız ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sanatın ve sporun her dalında Çarşambamız söz sahibi olsun; çocuklarımız tiyatroya gitmeden, sanatla ilgilenmeden büyümesin istiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde ücretsiz olarak düzenlediğimiz etkinliklere yenilerini eklemeyi sürdürüyoruz. Sevgi, her engeli aşar diyerek Dünya Engelliler Günü'ne özel olarak hazırladığımız, 2 Aralık akşamı sahnelenecek, Hüseyin Kurt'un yazıp yönettiği İçimdeki Ben isimli trajikomik yetişkin oyununa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar oyunuyla da zamanda yolculuğa çıkmaya hazırlanıyoruz. Ekranların sevilen yüzleri Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın birlikte sahne aldığı; ortak hatıratlarımızla hazırlanmış, 80'li ve 90'lı yıllara ait hatıralarla bezenmiş, sevilen şarkılar ve muhabbetlerle işlenmiş eğlence dolu bir gece hemşehrilerimizi bekliyor. 4 Aralık Pazartesi akşamı nostaljik bir yolculuk için tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.
Belediyenin organizasyonuyla seyirciyle buluşacak oyunlar Cemil Şensoy Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan "İçimdeki Ben" isimli trajikomik yetişkin oyunu 2 Aralık Cumartesi saat 19.30’da sahnelenecek.
Ünlü isimler Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın yer aldığı 80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar müzikli gösterisi 4 Aralık Pazartesi saat 19.30’da seyircinin karşısına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.