YILDIZ: BAŞKANLIĞIMDA ADALET SEVGİ VE HİZMET HAKİM OLACAK

Dünya 28.03.2024 - 16:08, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:29
 

YILDIZ: BAŞKANLIĞIMDA ADALET SEVGİ VE HİZMET HAKİM OLACAK

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız İshaklı ve Mevlana mahallelerini kapsayan mitingde konuştu. Başkan adayı Hamdi Yıldız, halkımız bizlere çok candan ve samimi sevgi ve ilgi gösteriyor.
 Verdikleri desteği yaklaşık 3 aydır her gittiğimiz mahallede, köyümüzde ve esnaf ziyaretlerimizde gördüm. Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Biz gönül ve hizmet insanıyız. Halkımızın bu güvenine layık olacağız. Başkanlığımızda halkımıza mahcup olmayacağımı ve mahcup etmeyeceğim. Dedi İNSAN MERKEZLİ VE HİZMET ODAKLI OLACAĞIZ Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız,  siyaset amaç değil, insanımıza hizmet için bir araçtır. Biz adalet, sevgi, hürmet ve hizmeti esas alacağız. Yol, trafik, otopark, sosyal donatıları, yeşil alanları, çevre düzenlemeleri, aydınlatma sistemleri, kültür, sanat ve spor alanları ile kadınlar, gençler, yaşlılarımız, çocuklar, engelli kardeşlerimiz kısacası aileler olarak hep beraber daha mutlu, daha huzurlu ve  yaşanabilir güzel bir Bafra kuracağız. HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM iyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarını şöyle tamamladı: Baframızın birikmiş ciddi problemleri var. Bunun yanında çözümde var.  Biz şehrimizin önceliklerine, belediye bütçesi ve imkanlarına uygun alarak hazırladığımız gerçekçi projelerimiz var. İsraf ve savurganlığa son vererek daha çok hizmet edeceğiz. Belediye kasası halkımızın kasasıdır.  Kimse el süremez ve sürdürmeyecegim. Halkın başkanı olarak bu para sadece halkımıza hizmet için kullanılacaktır.  
Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız İshaklı ve Mevlana mahallelerini kapsayan mitingde konuştu. Başkan adayı Hamdi Yıldız, halkımız bizlere çok candan ve samimi sevgi ve ilgi gösteriyor.

 Verdikleri desteği yaklaşık 3 aydır her gittiğimiz mahallede, köyümüzde ve esnaf ziyaretlerimizde gördüm. Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Biz gönül ve hizmet insanıyız. Halkımızın bu güvenine layık olacağız. Başkanlığımızda halkımıza mahcup olmayacağımı ve mahcup etmeyeceğim. Dedi

İNSAN MERKEZLİ VE HİZMET ODAKLI OLACAĞIZ

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız,  siyaset amaç değil, insanımıza hizmet için bir araçtır. Biz adalet, sevgi, hürmet ve hizmeti esas alacağız. Yol, trafik, otopark, sosyal donatıları, yeşil alanları, çevre düzenlemeleri, aydınlatma sistemleri, kültür, sanat ve spor alanları ile kadınlar, gençler, yaşlılarımız, çocuklar, engelli kardeşlerimiz kısacası aileler olarak hep beraber daha mutlu, daha huzurlu ve  yaşanabilir güzel bir Bafra kuracağız.

HALKIN BAŞKANI OLACAĞIM

iyi Parti Bafra Belediye başkan adayı Hamdi Yıldız açıklamalarını şöyle tamamladı: Baframızın birikmiş ciddi problemleri var. Bunun yanında çözümde var.  Biz şehrimizin önceliklerine, belediye bütçesi ve imkanlarına uygun alarak hazırladığımız gerçekçi projelerimiz var. İsraf ve savurganlığa son vererek daha çok hizmet edeceğiz. Belediye kasası halkımızın kasasıdır.  Kimse el süremez ve sürdürmeyecegim. Halkın başkanı olarak bu para sadece halkımıza hizmet için kullanılacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.