TÜFEKCİ: GENEL SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURACAĞIZ

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 06.09.2024 - 17:51, Güncelleme: 06.09.2024 - 17:56
 

TÜFEKCİ: GENEL SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkani İmren Nilay Tüfekci samsunhaberajansi'nı ziyaret etti.
Partilerinin yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu önderliğinde oylarını artırmaya başladığını ifade eden Başkan Tüfekci genel yayın yönetmeni Ünal Yavuz'a özel açıklamalarda bulundu. Tüfekci yaptığı açıklamada; "Siyaset uzun soluklu bir koşu yoludur. Cesurlar hareketi olarak büyük emeklerle kurulan partimiz 7 yıldır Türk siyasetine hem yön veren hem de başarı elde eden kilit parti konumuna gelmiştir. Ben bundan sonra ki dönemde aynı başarıları üstüne koyarak devam edeceğimizi  söylemek isterim. Bu kadrolar biz de var." dedi.   Yerel seçimlerda alınan sonuçların genel seçimler için ölçü olmadığını her iki seçimin farklı dinamikleri olduğunu dile getiren Tüfekci; "Bu seçimlerde ilk defa AK Parti 2. sırada yer aldı. CHP ise yıllar sonra birinci parti oldu. 2019 seçimlerinde İstanbul ve Ankara nasıl partimizin sayesinde kazanılmış ise bizim 2023 seçimlerinde de Türk siyasetine etkimiz büyük oldu. Biz önümüze bakacağız halkımızla bütünleşmeye devam edeceğiz. Eksiklerimizi görüp ilk genel seçimlere yine damga vuracağız." diye konuştu.   Samsun'u ve Samsunluları çok sevdiğini ve onların şahsına gösterdikleri teveccühe layık olmaya çalıştığını sözlerine ekleyen Tüfekci; "Her gittiğim yerde "Bizim evin kızı geldi" diyorlar. Onur duyuyorum bundan. Onların sevgisine ve saygısına layık olmak benim için çok anlamlı ve değerli. Samsun için koşacak çok yolumuz söyleyecek çok sözümüz olacak. Biz bu şehre bir çivi çakanı alkışlar, yanlış yapanların da yüzüne söylemekten asla çekinmeyiz. Samsun için çok çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.   Siyaseten ileriyi planlayarak bir şey düşünmediğini memlekete hizmet etmek düsturuyla siyaseti severek, isteyerek ve halkla birlikte yaptığını söyleyen Tüfekci sözlerini şöyle tamamladı:  "Siyasette uzun ve ince hesaplar yapmaya gerek yok. Yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok çünkü. Ben halkımızla birlikte olmayı, ülkem ve milletim için katkı vermeyi, başarı için çok çalışmayı ilke edinmiş biriyim. Bu şekilde hareket etmeyi seviyorum. Bu ülke bizim bu memleket hepimizin ise biz de kendi inandığımız bedeli ödemek için buradayız."
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkani İmren Nilay Tüfekci samsunhaberajansi'nı ziyaret etti.
Partilerinin yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu önderliğinde oylarını artırmaya başladığını ifade eden Başkan Tüfekci genel yayın yönetmeni Ünal Yavuz'a özel açıklamalarda bulundu. Tüfekci yaptığı açıklamada; "Siyaset uzun soluklu bir koşu yoludur. Cesurlar hareketi olarak büyük emeklerle kurulan partimiz 7 yıldır Türk siyasetine hem yön veren hem de başarı elde eden kilit parti konumuna gelmiştir. Ben bundan sonra ki dönemde aynı başarıları üstüne koyarak devam edeceğimizi  söylemek isterim. Bu kadrolar biz de var." dedi.
 
Yerel seçimlerda alınan sonuçların genel seçimler için ölçü olmadığını her iki seçimin farklı dinamikleri olduğunu dile getiren Tüfekci; "Bu seçimlerde ilk defa AK Parti 2. sırada yer aldı. CHP ise yıllar sonra birinci parti oldu. 2019 seçimlerinde İstanbul ve Ankara nasıl partimizin sayesinde kazanılmış ise bizim 2023 seçimlerinde de Türk siyasetine etkimiz büyük oldu. Biz önümüze bakacağız halkımızla bütünleşmeye devam edeceğiz. Eksiklerimizi görüp ilk genel seçimlere yine damga vuracağız." diye konuştu.
 
Samsun'u ve Samsunluları çok sevdiğini ve onların şahsına gösterdikleri teveccühe layık olmaya çalıştığını sözlerine ekleyen Tüfekci; "Her gittiğim yerde "Bizim evin kızı geldi" diyorlar. Onur duyuyorum bundan. Onların sevgisine ve saygısına layık olmak benim için çok anlamlı ve değerli. Samsun için koşacak çok yolumuz söyleyecek çok sözümüz olacak. Biz bu şehre bir çivi çakanı alkışlar, yanlış yapanların da yüzüne söylemekten asla çekinmeyiz. Samsun için çok çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
 
Siyaseten ileriyi planlayarak bir şey düşünmediğini memlekete hizmet etmek düsturuyla siyaseti severek, isteyerek ve halkla birlikte yaptığını söyleyen Tüfekci sözlerini şöyle tamamladı: 
"Siyasette uzun ve ince hesaplar yapmaya gerek yok. Yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok çünkü. Ben halkımızla birlikte olmayı, ülkem ve milletim için katkı vermeyi, başarı için çok çalışmayı ilke edinmiş biriyim. Bu şekilde hareket etmeyi seviyorum. Bu ülke bizim bu memleket hepimizin ise biz de kendi inandığımız bedeli ödemek için buradayız."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.