cevat oncu

TOKUÇ: 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Siyaset 20.10.2021 - 17:06, Güncelleme: 20.10.2021 - 17:33
 

TOKUÇ: 2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç 2023 seçimleri için sahaya indiklerini, üye kayıtları için çalışmalara başladıklarını söyledi.
BBP olarak 2023 seçimlerinde rekor oy alacaklarını ifade eden Başkan Tokuç: "2023 seçimleri Türk siyasi tarihinin en stratejik ve zor bir seçimi olacak. Bizler de bu bilinçle şimdiden sokağa çıkarak hem halkımızla buluşmak hem de üye kayıtları yapmak için hazırlıklarımıza başladık.'dedi. Vatandaşların partilerine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür eden Tokuç; "Üye sayımız her geçen gün hızla artarak büyüyor. Halkımızın partimize göstermiş olduğu ilgiden son derece memnunuz ve bizler motive oluyoruz. Samsun başta olmak üzere ülkemizde 2023 seçimlerinde rekor oy alacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.
BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç 2023 seçimleri için sahaya indiklerini, üye kayıtları için çalışmalara başladıklarını söyledi.

BBP olarak 2023 seçimlerinde rekor oy alacaklarını ifade eden Başkan Tokuç: "2023 seçimleri Türk siyasi tarihinin en stratejik ve zor bir seçimi olacak. Bizler de bu bilinçle şimdiden sokağa çıkarak hem halkımızla buluşmak hem de üye kayıtları yapmak için hazırlıklarımıza başladık.'dedi.

Vatandaşların partilerine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür eden Tokuç; "Üye sayımız her geçen gün hızla artarak büyüyor. Halkımızın partimize göstermiş olduğu ilgiden son derece memnunuz ve bizler motive oluyoruz. Samsun başta olmak üzere ülkemizde 2023 seçimlerinde rekor oy alacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.