Bilim-Teknoloji Haber Girişi: 24.09.2021 - 19:35, Güncelleme: 24.09.2021 - 19:35

Tiktok Hesabı Kalıcı Nasıl Silinir?

 

Tiktok Hesabı Kalıcı Nasıl Silinir?

Teknolojik gelişmelerin inanılmaz seviyelere yükseldiği bu çağda binlerce uygulama indirme portallarında kendine yer edinerek insanlar tarafından talep görmeyi bekliyor.
Tiktok da son dönemin en ilgi çeken uygulamalarından biri olarak göze çarpıyor. Çin menşeili bir uygulama olduğu için özellikle Asya'da çok fazla kullanılan bu uygulama 2018,2019 ve 2020 yıllarının en çok indirilen uygulamaları listesinde zirvede yer alıyor. 500 milyon kişinin kullandığı Tiktok her geçen gün üye sayısını artırıyor. Hesap açma işleminin oldukça basit olması ve eğlenmeyi sağlaması nedeni ile birçok kişi Tiktok indirerek bu uygulamaya üye oluyor. Tiktok eğlenmek için gayet uygun bir platform olsa da kullanıcılarının çoğu bir yerden sonra hesaplarını kalıcı silmek istiyor. Tiktok Hesap Silme İşlemi Tiktok çok fazla insan tarafından indirilen ve kullanılan bir uygulama olsa da veriler açıkça gösteriyor ki Tiktok kullanıcılarının büyük kısmı bir süre sonra hesaplarını kalıcı olarak silmek istiyor. Üye kaybetmeyi pek istemeyen Tiktok yine de bu hesap silme işlemini zora sokmuyor. Tiktok'ta kalıcı olarak hesap silmek çok vakit almayan bir işlem olarak göze çarpıyor. Tiktok'ta hesabınızı kalıcı olarak silmek için sırası ile şu işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor: Tiktok uygulamasına giriş yapın ve profilim kısmına gelin. Daha sonra en sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın ve açılan pencerede ''Hesabı yönet'' butonuna basın. Bu butona bastıktan sonra açılan pencerede ise en alt kısımda ''Hesabımı sil'' butonu bulunuyor. Bu butona bastıktan sonra hesabınızı silmek için güncel şifrenizi girmeniz gerekiyor. Şifrenizi de girdikten sonra artık Tiktok hesabınızı silinmiş oluyor. Sildiğim Hesaptaki Mail Adresimi Yeni Hesap Açmak İçin Kullanabilir miyim? Kullanıcıların hepsi Tiktok'tan sıkıldığı veya çıkmak istediği için hesabını kalıcı olarak silmiyor. Bazı kullanıcılar yeni bir hesap açarak Tiktok'ta ilerlemek, para kazanmak ve şöhret sahibi olmak istiyor. Sildiğiniz hesaptaki mail adresinizi yeni hesap açma işlemi için kullanabilirsiniz. Tiktok bu konuya dair herhangi bir kısıtlama getirmiyor ve yeni Tiktok hesabı için ayrıca bir mail oluşturmanıza gerek kalmıyor. Hesabı Sildikten Sonra Tekrar Açılır mı? Tiktok hesabını kapamanın iki yolu vardır: Hesabı kalıcı olarak silmek Hesabı geçici süreliğine dondurmak. Bazı kişiler hesabını silmek istemese de çeşitli nedenlerden ötürü hesabını bir süreliğine kapamak istiyor. Eğer hesabınızı dondurursanız 30 gün içinde tekrar açma şansına sahip olursunuz. Ancak 30 günden sonra hesabınız kalıcı olarak silinir. Eğer hesabınızı kalıcı olarak silerseniz o hesap Tiktok veri tabanından yok olur ve bir daha açılmaz. Eğer hesabınızı dondurduysanız mail adresinizi ve şifrenizi giriş kısmına yazarak tekrar aktif hale getirebilirsiniz ve hesabınız eskisi gibi işlevlerini görmeye devam eder.
Teknolojik gelişmelerin inanılmaz seviyelere yükseldiği bu çağda binlerce uygulama indirme portallarında kendine yer edinerek insanlar tarafından talep görmeyi bekliyor.

Tiktok da son dönemin en ilgi çeken uygulamalarından biri olarak göze çarpıyor. Çin menşeili bir uygulama olduğu için özellikle Asya'da çok fazla kullanılan bu uygulama 2018,2019 ve 2020 yıllarının en çok indirilen uygulamaları listesinde zirvede yer alıyor.

500 milyon kişinin kullandığı Tiktok her geçen gün üye sayısını artırıyor. Hesap açma işleminin oldukça basit olması ve eğlenmeyi sağlaması nedeni ile birçok kişi Tiktok indirerek bu uygulamaya üye oluyor. Tiktok eğlenmek için gayet uygun bir platform olsa da kullanıcılarının çoğu bir yerden sonra hesaplarını kalıcı silmek istiyor.

Tiktok Hesap Silme İşlemi

Tiktok çok fazla insan tarafından indirilen ve kullanılan bir uygulama olsa da veriler açıkça gösteriyor ki Tiktok kullanıcılarının büyük kısmı bir süre sonra hesaplarını kalıcı olarak silmek istiyor. Üye kaybetmeyi pek istemeyen Tiktok yine de bu hesap silme işlemini zora sokmuyor. Tiktok'ta kalıcı olarak hesap silmek çok vakit almayan bir işlem olarak göze çarpıyor. Tiktok'ta hesabınızı kalıcı olarak silmek için sırası ile şu işlemleri gerçekleştirmeniz gerekiyor:

  • Tiktok uygulamasına giriş yapın ve profilim kısmına gelin.
  • Daha sonra en sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayın ve açılan pencerede ''Hesabı yönet'' butonuna basın.
  • Bu butona bastıktan sonra açılan pencerede ise en alt kısımda ''Hesabımı sil'' butonu bulunuyor.

Bu butona bastıktan sonra hesabınızı silmek için güncel şifrenizi girmeniz gerekiyor. Şifrenizi de girdikten sonra artık Tiktok hesabınızı silinmiş oluyor.

Sildiğim Hesaptaki Mail Adresimi Yeni Hesap Açmak İçin Kullanabilir miyim?

Kullanıcıların hepsi Tiktok'tan sıkıldığı veya çıkmak istediği için hesabını kalıcı olarak silmiyor. Bazı kullanıcılar yeni bir hesap açarak Tiktok'ta ilerlemek, para kazanmak ve şöhret sahibi olmak istiyor. Sildiğiniz hesaptaki mail adresinizi yeni hesap açma işlemi için kullanabilirsiniz. Tiktok bu konuya dair herhangi bir kısıtlama getirmiyor ve yeni Tiktok hesabı için ayrıca bir mail oluşturmanıza gerek kalmıyor.

Hesabı Sildikten Sonra Tekrar Açılır mı?

Tiktok hesabını kapamanın iki yolu vardır:

  • Hesabı kalıcı olarak silmek
  • Hesabı geçici süreliğine dondurmak. Bazı kişiler hesabını silmek istemese de çeşitli nedenlerden ötürü hesabını bir süreliğine kapamak istiyor.

Eğer hesabınızı dondurursanız 30 gün içinde tekrar açma şansına sahip olursunuz. Ancak 30 günden sonra hesabınız kalıcı olarak silinir. Eğer hesabınızı kalıcı olarak silerseniz o hesap Tiktok veri tabanından yok olur ve bir daha açılmaz. Eğer hesabınızı dondurduysanız mail adresinizi ve şifrenizi giriş kısmına yazarak tekrar aktif hale getirebilirsiniz ve hesabınız eskisi gibi işlevlerini görmeye devam eder.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunhaberajansi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.