Soner önce korkuttu sonra rahatlattı

Spor 04.10.2021 - 14:19, Güncelleme: 04.10.2021 - 14:19
 

Soner önce korkuttu sonra rahatlattı

Samsunspor'un kendi sahasında oynadığı ve 1- 1 berabere kaldığı maçta herkesi korkutan ve kısa süreli bir sakatlık geçiren Soner Gönül'den taraftarlara mesaj; "Taraftarlarımız rahat olsun.İyiyim." diyerek yüreklere su serpti.
Yılport Samsunspor'da Soner Gönül'ün sakatlanma anı dün akşamki Ümraniyespor maçının önüne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında rakip oyuncu Kehinde ile ikili mücadeleye giren kırmızı beyazlı oyuncu, kafasına aldığı darbe sonucu yere yığıldı ve bir süre hareketsiz kaldı. Saha içinde takım arkadaşları ve kenar yönetimi hakemi beklemeden direkt olarak sahaya girdi ve Soner'in durumuna baktı. Sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Soner'den iyi haber geldi. Hastanede kısa süreli müşahede altında tutulan sol bek oyuncusu Soner Gönül, tedavisinin ardından taburcu edildi ve dinlenmesi için evine gönderildi.  İYİ HABER GELDİ  Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının son dakikalarında geçirdiği kafa travması sonucu ambulansla hastaneye gönderilen oyuncumuz Soner Gönül yapılan kontrollerinde bir müddet kontrol altında tutulmasının ardından durumunun iyileşmesi sonucu evine gönderilmiştir. Oyuncumuzun genel durumu iyidir." İŞTE O MESAJ Kırmızı beyazlı oyuncu, sakatlığının ardından sosyal medya hesabından iyi olduğuna dair bir kısa bir açıklama yaptı. Samsunspor'un sol beki ınstagram hesabından yaptığı o açıklamada şu ifadelere yer verdi; Çok şükür durumum iyi. Ardayıp soran mesaj atan herkesten Allah razı olsun. Daha güçlü bir şekilde karşınızda olacağım".
Samsunspor'un kendi sahasında oynadığı ve 1- 1 berabere kaldığı maçta herkesi korkutan ve kısa süreli bir sakatlık geçiren Soner Gönül'den taraftarlara mesaj; "Taraftarlarımız rahat olsun.İyiyim." diyerek yüreklere su serpti.

Yılport Samsunspor'da Soner Gönül'ün sakatlanma anı dün akşamki Ümraniyespor maçının önüne geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında rakip oyuncu Kehinde ile ikili mücadeleye giren kırmızı beyazlı oyuncu, kafasına aldığı darbe sonucu yere yığıldı ve bir süre hareketsiz kaldı. Saha içinde takım arkadaşları ve kenar yönetimi hakemi beklemeden direkt olarak sahaya girdi ve Soner'in durumuna baktı. Sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Soner'den iyi haber geldi. Hastanede kısa süreli müşahede altında tutulan sol bek oyuncusu Soner Gönül, tedavisinin ardından taburcu edildi ve dinlenmesi için evine gönderildi. 

İYİ HABER GELDİ 

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının son dakikalarında geçirdiği kafa travması sonucu ambulansla hastaneye gönderilen oyuncumuz Soner Gönül yapılan kontrollerinde bir müddet kontrol altında tutulmasının ardından durumunun iyileşmesi sonucu evine gönderilmiştir. Oyuncumuzun genel durumu iyidir."

İŞTE O MESAJ

Kırmızı beyazlı oyuncu, sakatlığının ardından sosyal medya hesabından iyi olduğuna dair bir kısa bir açıklama yaptı. Samsunspor'un sol beki ınstagram hesabından yaptığı o açıklamada şu ifadelere yer verdi; Çok şükür durumum iyi. Ardayıp soran mesaj atan herkesten Allah razı olsun. Daha güçlü bir şekilde karşınızda olacağım".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.