SEZGİN GÜMÜŞ'TEN, AĞIRALİOĞLU'NA 3 BİN KİŞİLİK YEMEK

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 15.09.2024 - 22:00, Güncelleme: 15.09.2024 - 22:00
 

SEZGİN GÜMÜŞ'TEN, AĞIRALİOĞLU'NA 3 BİN KİŞİLİK YEMEK

İYİ Parti'den ayrıldıktan sonra parti kurma çalışmalarına ara vermeden devam eden Yavuz Ağıralioğlu onuruna Samsunspor eski kulüp Başkanı ve iş insanı Sezgin Gümüş İstanbul'da 3000 bin kişilik yemek verdi.
Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Ağıralioğlu'nun onuruna verilen yemekte Türkiye'nin dört bir tarafından iş, sanat, siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimler katılırken, "Türkiye'nin ikbal ışığı Yavuz Ağıralioğlu" pankartı dikkat çekti. Yemeğe katılanlara bir konuşma yapan Ağıralioğlu,  organizasyonu düzenleyen Sezgin Gümüş'e teşeķkür etti. Ağıralioğlu; "Parti kurma çalışmalarına başladığımız günden bu yana ülkemizin 4 bir tarafından büyük bir ilgi görmemiz bizleri daha da motive ediyor. Bu sevgiye layık olmak adına gece gündüz demeden bütün programlara katılıp halkımızla hemhal oluyoruz. Onların heyecanı ve memleket aşkı bu ülkenin istikbaline ışık tutuyor. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın."dedi. Yemeğe katılanlar Yavuz Ağıralioğlu ve Sezgin Gümüş'le hatıra fotoğrafı çektirirken, katılımcılar ise "Bu siyasi çıkış ve sevgi seli bizlere Cumhurbaşanı  Erdoğan''nın 2001 yılında ki halkın teveccühü hatırlattı." dediler.
İYİ Parti'den ayrıldıktan sonra parti kurma çalışmalarına ara vermeden devam eden Yavuz Ağıralioğlu onuruna Samsunspor eski kulüp Başkanı ve iş insanı Sezgin Gümüş İstanbul'da 3000 bin kişilik yemek verdi.

Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Ağıralioğlu'nun onuruna verilen yemekte Türkiye'nin dört bir tarafından iş, sanat, siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimler katılırken, "Türkiye'nin ikbal ışığı Yavuz Ağıralioğlu" pankartı dikkat çekti.

Yemeğe katılanlara bir konuşma yapan Ağıralioğlu,  organizasyonu düzenleyen Sezgin Gümüş'e teşeķkür etti. Ağıralioğlu; "Parti kurma çalışmalarına başladığımız günden bu yana ülkemizin 4 bir tarafından büyük bir ilgi görmemiz bizleri daha da motive ediyor. Bu sevgiye layık olmak adına gece gündüz demeden bütün programlara katılıp halkımızla hemhal oluyoruz. Onların heyecanı ve memleket aşkı bu ülkenin istikbaline ışık tutuyor. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın."dedi.

Yemeğe katılanlar Yavuz Ağıralioğlu ve Sezgin Gümüş'le hatıra fotoğrafı çektirirken, katılımcılar ise "Bu siyasi çıkış ve sevgi seli bizlere Cumhurbaşanı  Erdoğan''nın 2001 yılında ki halkın teveccühü hatırlattı." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.