cevat oncu

Samsunspor'un genç yetenekleri form tutuyor

Spor 09.09.2021 - 14:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:27
 

Samsunspor'un genç yetenekleri form tutuyor

Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferleri Melih Altıkulaç ve Gine’li forvet Elhadj Abdourahamane Bah Nuri Asan'ın çimlerine ayak bastılar.
Yılport Samsunspor'un yeni transferleri Melih Altıkulaç ve  Gine’li forvet Elhadj Abdourahamane Bah Nuri Asan'ın çimlerine ayak bastılar. Bir süredir özel olarak çalışan Melih ile birlikte antrenmana çıkan kırmızı beyazlı ekibin yeni forveti Bah'ın son derece heyecanlı olması gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın talimatıyla özel antrenman programının uygulandığı iki oyuncunun, en yakın zamanda takımla beraber çalışmalara katılmaları bekleniyor.  YÜKSEK TEMPO  Kırmızı beyazlı ekiple şampiyonluk yaşamayı hayal ettiğini söyleyen sol bek Melih Altıkulaç, "Büyük bir takıma büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Samsunspor'un Süper Lig hedefini gerçekleştirmesi noktasında bende üzerime düşeni yapacağım. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk sevincini taraftarlarımızla birlikte kutlayacağız. 19 Mayıs Stadı'nda taraftarlarımızın önünde oynayacağım ilk maçı büyük bir heyecan ve sabırla bekliyorum" diye konuştu. 
Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferleri Melih Altıkulaç ve Gine’li forvet Elhadj Abdourahamane Bah Nuri Asan'ın çimlerine ayak bastılar.

Yılport Samsunspor'un yeni transferleri Melih Altıkulaç ve  Gine’li forvet Elhadj Abdourahamane Bah Nuri Asan'ın çimlerine ayak bastılar. Bir süredir özel olarak çalışan Melih ile birlikte antrenmana çıkan kırmızı beyazlı ekibin yeni forveti Bah'ın son derece heyecanlı olması gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın talimatıyla özel antrenman programının uygulandığı iki oyuncunun, en yakın zamanda takımla beraber çalışmalara katılmaları bekleniyor. 

YÜKSEK TEMPO 

Kırmızı beyazlı ekiple şampiyonluk yaşamayı hayal ettiğini söyleyen sol bek Melih Altıkulaç, "Büyük bir takıma büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Samsunspor'un Süper Lig hedefini gerçekleştirmesi noktasında bende üzerime düşeni yapacağım. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk sevincini taraftarlarımızla birlikte kutlayacağız. 19 Mayıs Stadı'nda taraftarlarımızın önünde oynayacağım ilk maçı büyük bir heyecan ve sabırla bekliyorum" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.