Samsunspor İstanbulspor'a konuk oluyor

Spor 29.01.2024 - 13:14, Güncelleme: 29.01.2024 - 13:21
 

Samsunspor İstanbulspor'a konuk oluyor

Ligde aldığı üst üste başaralı sonuçlarla küme düşme potasının üzerine çıkan kırmızı beyazlılar, bugünkü İstanbulspor maçını kazanarak bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Müsabaka saat 17.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak.
Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, bugün deplasmanda İstanbulspor'un konuğu oluyor. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan kritik müsabaka Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak. Ligde aldığı üst üste başaralı sonuçlarla küme düşme potasının üzerine çıkan kırmızı beyazlılar, bugünkü İstanbulspor maçını kazanarak bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Karşılaşmayı hakem Ömer Turtay yönetecek.  KAZANMAK İSTİYORUZ Kırmızı beyazlı ekipte bugünkü İstanbulspor maçında son oynanan Kayserispor maçında sakatlanan Morkye Fofana ile birlikte Laura ve milli takımdan dönecek olan Ntcham forma giyemeyecek. Her açıdan çok zorlu bir müsabaka oynayacaklarını ifade eden teknik direktör Markus Gisdol, "Takım olarak iyi bir tempo yakaladık. Oyuncularım özellikle fizik kondisyon açısından istediğimiz düzeye geldiler. Umarım bugün de iyi bir mücadele ortaya koyar ve sahadan galibiyetle ayrılırız" dedi. Samsunspor'un sahaya şu muhtemel on birle çıkarması bekleniyor;  OKAN  ZEKİ  BOLA  SATKA  ALİM  TAYLAN  BENASSER TAİT  HOLSE  EMRE  MARİUS
Ligde aldığı üst üste başaralı sonuçlarla küme düşme potasının üzerine çıkan kırmızı beyazlılar, bugünkü İstanbulspor maçını kazanarak bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Müsabaka saat 17.00'de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, bugün deplasmanda İstanbulspor'un konuğu oluyor. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan kritik müsabaka Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak. Ligde aldığı üst üste başaralı sonuçlarla küme düşme potasının üzerine çıkan kırmızı beyazlılar, bugünkü İstanbulspor maçını kazanarak bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Karşılaşmayı hakem Ömer Turtay yönetecek. 

KAZANMAK İSTİYORUZ

Kırmızı beyazlı ekipte bugünkü İstanbulspor maçında son oynanan Kayserispor maçında sakatlanan Morkye Fofana ile birlikte Laura ve milli takımdan dönecek olan Ntcham forma giyemeyecek. Her açıdan çok zorlu bir müsabaka oynayacaklarını ifade eden teknik direktör Markus Gisdol, "Takım olarak iyi bir tempo yakaladık. Oyuncularım özellikle fizik kondisyon açısından istediğimiz düzeye geldiler. Umarım bugün de iyi bir mücadele ortaya koyar ve sahadan galibiyetle ayrılırız" dedi.

Samsunspor'un sahaya şu muhtemel on birle çıkarması bekleniyor; 

OKAN 
ZEKİ 
BOLA 
SATKA 
ALİM 
TAYLAN 
BENASSER
TAİT 
HOLSE 
EMRE 
MARİUS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.