Samsunspor İstanbula Kafa Tutuyor

Spor 19.09.2024 - 15:55, Güncelleme: 19.09.2024 - 16:12
 

Samsunspor İstanbula Kafa Tutuyor

Niyazi Öndaş Yazdı..
Kısıtlı kadrosu ve transfer yasağına rağmen Samsunspor dün akşam çıktığı Başakşehir maçında akıllı futbolla Rakibini mağlup etmeyi başardı.. Mücadelenin ilk yarısında topu daha fazla rakibine bırakan Şimşekler İstanbul temsilcisinin mental ve fiziksel olarak yorgunluğundan ikinci arada faydalanarak sonuca gitti ve üç puanı kaptı.. Alman çalıştırıcı  Thomas Reis’in oyuna yerinde hamleleri ve tam zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleri Samsunspor’un kazandığı üç puanda önemli rol oynadı.. Süper Lig’in puan sıralamasında İstanbul takımlarının başı çektiği  5. Haftanın ardından Karadenizin kralı Samsunspor deyim yerindeyse Anadolu takımlarını temsilen 6. Sıraya demir attı.. Konyaspor karşısında yapılan hatalardan en iyi şekilde ders çıkaran kırmızı beyazlılar bu şansız mağlubiyeti de bir nevi telafi etmiş oldu.. Hafta sonu deplasmanda oynayacagimiz Çaykur Rizespor maçında rakibin lige çok kötü başladığını ve beklentilerden uzak sonuçlar aldığını unutmayalım.. Rakip Rizespor, Samsunspor maçına çıkış maçı gözüyle bakıyor.. ancak Samsunspor techniec heyet ve futbolcuların bu durum karşısında kendi oyun ve taktiksel anlayisini sahaya aynı dirençli sergilemesi halinde eminim kiliseden de bu takım puan ya da puanlarla dönecektir.. Kısıtlı ve dar bir kadroya sahip olduğumuz için Samsunspor futbolcularının özellikle basit sarı kart hususuna dikkat etmeleri gerek .. Sahaya çıkan yerli ve yabancı her bir futbolcuya bu takımın gelecek haftalarda da ihtiyacı olacak olacaktır.. Çaykur Rizespor maçı için satışa sunulan 833 deplasman tribünü biletlerini 1 dakika içerisinde tamamen tüketen büyük Samsunspor taraftarına da ayrıca şükranlarımı sunuyorum.. Rize’den kazanılacak puan ya da puanların ardından bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle.. Sağlıcakla Kalın..      
Niyazi Öndaş Yazdı..

Kısıtlı kadrosu ve transfer yasağına rağmen Samsunspor dün akşam çıktığı Başakşehir maçında akıllı futbolla Rakibini mağlup etmeyi başardı..

Mücadelenin ilk yarısında topu daha fazla rakibine bırakan Şimşekler İstanbul temsilcisinin mental ve fiziksel olarak yorgunluğundan ikinci arada faydalanarak sonuca gitti ve üç puanı kaptı..

Alman çalıştırıcı  Thomas Reis’in oyuna yerinde hamleleri ve tam zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleri Samsunspor’un kazandığı üç puanda önemli rol oynadı..

Süper Lig’in puan sıralamasında İstanbul takımlarının başı çektiği  5. Haftanın ardından Karadenizin kralı Samsunspor deyim yerindeyse Anadolu takımlarını temsilen 6. Sıraya demir attı..

Konyaspor karşısında yapılan hatalardan en iyi şekilde ders çıkaran kırmızı beyazlılar bu şansız mağlubiyeti de bir nevi telafi etmiş oldu..

Hafta sonu deplasmanda oynayacagimiz Çaykur Rizespor maçında rakibin lige çok kötü başladığını ve beklentilerden uzak sonuçlar aldığını unutmayalım..

Rakip Rizespor, Samsunspor maçına çıkış maçı gözüyle bakıyor.. ancak Samsunspor techniec heyet ve futbolcuların bu durum karşısında kendi oyun ve taktiksel anlayisini sahaya aynı dirençli sergilemesi halinde eminim kiliseden de bu takım puan ya da puanlarla dönecektir..

Kısıtlı ve dar bir kadroya sahip olduğumuz için Samsunspor futbolcularının özellikle basit sarı kart hususuna dikkat etmeleri gerek ..

Sahaya çıkan yerli ve yabancı her bir futbolcuya bu takımın gelecek haftalarda da ihtiyacı olacak olacaktır..

Çaykur Rizespor maçı için satışa sunulan 833 deplasman tribünü biletlerini 1 dakika içerisinde tamamen tüketen büyük Samsunspor taraftarına da ayrıca şükranlarımı sunuyorum..

Rize’den kazanılacak puan ya da puanların ardından bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle.. Sağlıcakla Kalın..

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.