Samsunspor 3 puan arıyor

Spor 12.09.2021 - 11:35, Güncelleme: 12.09.2021 - 11:35
 

Samsunspor 3 puan arıyor

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü'nü konuk ediyor.
Sezonun ilk haftasını BAY geçen, ardından Balıkesirspor karşısında 3 puan alıp, Kocaeli deplasmanında ise sahadan mağlubiyetle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, Ankara temsilcisi karşısında kayıp yaşamak istemiyor. TEK HEDEF 3 PUAN  Milli aradan sonra lige galibiyetle başlamak isteyen Yılport Samsunspor, taraftarının da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmanın peşinde. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan kritik karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Mücadelede İstanbul bölgesi hakemlerinden Çağdaş Altay düdük çalacak.
Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Ankara Keçiörengücü'nü konuk ediyor.

Sezonun ilk haftasını BAY geçen, ardından Balıkesirspor karşısında 3 puan alıp, Kocaeli deplasmanında ise sahadan mağlubiyetle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, Ankara temsilcisi karşısında kayıp yaşamak istemiyor.

TEK HEDEF 3 PUAN 
Milli aradan sonra lige galibiyetle başlamak isteyen Yılport Samsunspor, taraftarının da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmanın peşinde. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan kritik karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Mücadelede İstanbul bölgesi hakemlerinden Çağdaş Altay düdük çalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.