ŞAHİN: HALKIMIZIN SAĞDUYUSUNA HER ZAMAN GÜVENİYORUZ

Siyaset 23.10.2021 - 12:53, Güncelleme: 23.10.2021 - 12:53
 

ŞAHİN: HALKIMIZIN SAĞDUYUSUNA HER ZAMAN GÜVENİYORUZ

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Şahin; "Cumhur ittifakı varken kimse iktidara heveslenmesin. Biz milletimizin sağduyusuna her zaman inanıyor ve güveniyoruz." dedi.
Bir takım odakların Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları net olarak gördüklerini ve bu zihniyete asla fırsat vermeyeceklerini belirten BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin; "Parti olarak dün olduğu gibi bugün de yarında hep milletimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar ülkemiz üzerinde oynanan oyunların tamamını bozduk. Bu ülkenin kaderini sadece millet tayin eder. Millet ittifakı bunları göremeyecek kadar kör ve sağırı oynamaktan vazgeçmelidir." dedi. BBP olarak Türkiye'nin dört bir tarafında teşkilatların sahaya indiğini sözlerine ekleyen Şahin; "BBP bu ülkenin emniyet sübabıdır. Halkıyla bir ve beraberdir. Bu bilinç ve güvenle halkımızdan aldığımız güçlü destekle 2023 seçimlerine şimdiden hazırlık yapıyoruz. Milletimizin ferasetine ve sağduyusuna güvenimiz tamdır." diyerek sözlerini tamamladı.
BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Şahin; "Cumhur ittifakı varken kimse iktidara heveslenmesin. Biz milletimizin sağduyusuna her zaman inanıyor ve güveniyoruz." dedi.

Bir takım odakların Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları net olarak gördüklerini ve bu zihniyete asla fırsat vermeyeceklerini belirten BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin; "Parti olarak dün olduğu gibi bugün de yarında hep milletimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar ülkemiz üzerinde oynanan oyunların tamamını bozduk. Bu ülkenin kaderini sadece millet tayin eder. Millet ittifakı bunları göremeyecek kadar kör ve sağırı oynamaktan vazgeçmelidir." dedi.

BBP olarak Türkiye'nin dört bir tarafında teşkilatların sahaya indiğini sözlerine ekleyen Şahin; "BBP bu ülkenin emniyet sübabıdır. Halkıyla bir ve beraberdir. Bu bilinç ve güvenle halkımızdan aldığımız güçlü destekle 2023 seçimlerine şimdiden hazırlık yapıyoruz. Milletimizin ferasetine ve sağduyusuna güvenimiz tamdır." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.