Özgür Özel Samsun'a geliyor

Siyaset 09.05.2024 - 10:30, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:30
 

Özgür Özel Samsun'a geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 19 Mayıs için Samsun'a geliyor. CHP Lideri Özgür Özel'in 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için Samsun'a geleceği öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçim sonrası 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da olacağı bildirildi. Gazete Gerçek'in edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak için Samsun'a gelecek. Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'ün haberine göre Özgür Özel'in 19 Mayıs'ı milli mücadele kenti Samsun'da çeşitli program ve etkinliklere katılarak kutlayacağı öğrenildi. Özgür Özel'in 19 Mayıs tarihinde Samsun'a yapacağı ziyaret kapsamında, 31 Mart yerel seçiminde CHP'nin tekrar kazandığı Atakum Belediyesi'ne de gitmesi bekleniyor.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel 19 Mayıs için Samsun'a geliyor. CHP Lideri Özgür Özel'in 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için Samsun'a geleceği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçim sonrası 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da olacağı bildirildi.
Gazete Gerçek'in edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak için Samsun'a gelecek. Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'ün haberine göre Özgür Özel'in 19 Mayıs'ı milli mücadele kenti Samsun'da çeşitli program ve etkinliklere katılarak kutlayacağı öğrenildi. Özgür Özel'in 19 Mayıs tarihinde Samsun'a yapacağı ziyaret kapsamında, 31 Mart yerel seçiminde CHP'nin tekrar kazandığı Atakum Belediyesi'ne de gitmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.