ÖZEL ÇOCUKLAR İSMAİL VE SÜLEYMAN'A TÜFEKCİ ŞEFKATİ

Samsun-Haber (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2024 - 22:16, Güncelleme: 15.09.2024 - 22:26
 

ÖZEL ÇOCUKLAR İSMAİL VE SÜLEYMAN'A TÜFEKCİ ŞEFKATİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci İsmail ve Süleyman kardeşleri eğitim gördükleri okulda ziyaret etti.
Yıllardır 2 kardeşe sahip çıkan son yaptığı Samsun ziyaretinde okudukları okulda aileleriyle tanışan Tüfekci İsmail ve Süleyman'la özel olarak ilgilendi. Tüfekcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Canımız İsmail ve kardeşi Süleyman ile çok anlamlı bir yolculukta uzun süredir beraber ilerliyoruz. Bütün ailesi ile tanışmak ancak nasip oldu. Onların her geçen gün daha da iyiye gittiğini ve ailesinin mutluluğunu görmek benim için paha biçilemez bir duygu." dedi. "İsmail ve Süleyman gibi özel çocukların çok daha güzel yarınları olsun diye elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz." diyen Tüfekci; "Bu hususta farkındalığımı en doğru şekilde oluşturan ve özel çocukların doğru yöntemlerle nasıl kısa zamanda sosyal hayatta yer alabileceğini bize kanıtlamış; bu ulvi buluşma ve sorumluluk almama vesile olmayı en başından sonuna organize edeb kıymetli kardeşim Özlem Temiz’e gönülden teşekkürü borç bilirim. İYİ yürekli insanların birbirini bulması zor değilmiş bir kez daha gördüm. Bu vesileyle devletimizi, kurumlarımızı, imkanı olan herkesi özel çocuklarımızın ve ailelerinin elinden tutmaya, onlara umut olmaya davet ediyorum." diye konuştu. Canımız İsmail ve kardeşi Süleyman ile çok anlamlı bir yolculukta uzun süredir beraber ilerliyoruz. Bütün ailesi ile tanışmak ancak nasip oldu. Onların her geçen gün daha da iyiye gittiğini ve ailesinin mutluluğunu görmek benim için paha biçilemez bir duygu. İsmail ve… pic.twitter.com/t6CaDRIK6T — İmren Nilay Tüfekci (@imrennilayt) September 15, 2024
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı İmren Nilay Tüfekci İsmail ve Süleyman kardeşleri eğitim gördükleri okulda ziyaret etti.

Yıllardır 2 kardeşe sahip çıkan son yaptığı Samsun ziyaretinde okudukları okulda aileleriyle tanışan Tüfekci İsmail ve Süleyman'la özel olarak ilgilendi.

Tüfekcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Canımız İsmail ve kardeşi Süleyman ile çok anlamlı bir yolculukta uzun süredir beraber ilerliyoruz. Bütün ailesi ile tanışmak ancak nasip oldu. Onların her geçen gün daha da iyiye gittiğini ve ailesinin mutluluğunu görmek benim için paha biçilemez bir duygu." dedi.

"İsmail ve Süleyman gibi özel çocukların çok daha güzel yarınları olsun diye elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz." diyen Tüfekci; "Bu hususta farkındalığımı en doğru şekilde oluşturan ve özel çocukların doğru yöntemlerle nasıl kısa zamanda sosyal hayatta yer alabileceğini bize kanıtlamış; bu ulvi buluşma ve sorumluluk almama vesile olmayı en başından sonuna organize edeb kıymetli kardeşim Özlem Temiz’e gönülden teşekkürü borç bilirim. İYİ yürekli insanların birbirini bulması zor değilmiş bir kez daha gördüm. Bu vesileyle devletimizi, kurumlarımızı, imkanı olan herkesi özel çocuklarımızın ve ailelerinin elinden tutmaya, onlara umut olmaya davet ediyorum." diye konuştu.

Canımız İsmail ve kardeşi Süleyman ile çok anlamlı bir yolculukta uzun süredir beraber ilerliyoruz. Bütün ailesi ile tanışmak ancak nasip oldu.

Onların her geçen gün daha da iyiye gittiğini ve ailesinin mutluluğunu görmek benim için paha biçilemez bir duygu.

İsmail ve… pic.twitter.com/t6CaDRIK6T

— İmren Nilay Tüfekci (@imrennilayt) September 15, 2024
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.