Kavaklılar “İlle de İbrahim” diyor

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 28.03.2024 - 11:21, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:21
 

Kavaklılar “İlle de İbrahim” diyor

Kavak’ta YRP adayı Şerif Ün’ün, seçim çalışması yaptığı yerlerde aradığı desteği bulamadı. Yapılan kamuoyu yoklamalarında mevcut Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu açık ara önde görünüyor.
Her seçimde başka bir partiden aday olduğu için istikrarsız bir çizgi çizen YRP adayı Şerif Ün, sık sık parti değiştirme özelliği nedeniyle Kavaklı seçmenden aradığı desteği bulamadı.   DURUŞU, GÖRÜŞÜ NET OLMALI Bu arada birçok yerde oy artırmasına rağmen Yeniden Refah Partisinin Kavak’ta Şerif Ün yüzünden aradığını bulamamasının partide rahatsızlık yarattığı öne sürülüyor.  YRP adayının hizmete değil makama talip olduğunu öne süren İlçe seçmeni, " Her seçimde bir başka partiden karşımıza gelen kişiyi başkan olarak görmek istemeyiz. Duruşu ve görüşü net bir başkan istiyoruz. Biz kasabaya şerif değil, ilçeye hizmet edecek başkan seçeceğiz" diyor. HER SEÇİM BİR BAŞKA PARTİDE MHP’li olduğunu söyleyip daha sonra İYİ Partiye geçen, her seçimde bir başka partinin adayı olarak seçmenin karşısına çıkan Şerif Ün’ün, en son CHP’li Atakum Belediyede danışman olarak görev yapması eleştiri konusu olmuştu.  Ün’ün son durağının Yeniden Refah Partisi olması da Kavaklılar tarafından bu nedenle pek yadırganmadı. Ancak durumu eleştiren ilçe halkı,  Belediye Başkanı olduğu dönemde aldığı hizmetlerden de pek memnun kalmamıştı. Kavak’ta yaptığı hizmetlerle dikkat çeken mevcut Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun 31 Mart’ta önemli bir farkla seçimi kazanması bekleniyor.
Kavak’ta YRP adayı Şerif Ün’ün, seçim çalışması yaptığı yerlerde aradığı desteği bulamadı. Yapılan kamuoyu yoklamalarında mevcut Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu açık ara önde görünüyor.

Her seçimde başka bir partiden aday olduğu için istikrarsız bir çizgi çizen YRP adayı Şerif Ün, sık sık parti değiştirme özelliği nedeniyle Kavaklı seçmenden aradığı desteği bulamadı.  
DURUŞU, GÖRÜŞÜ NET OLMALI
Bu arada birçok yerde oy artırmasına rağmen Yeniden Refah Partisinin Kavak’ta Şerif Ün yüzünden aradığını bulamamasının partide rahatsızlık yarattığı öne sürülüyor.  YRP adayının hizmete değil makama talip olduğunu öne süren İlçe seçmeni, " Her seçimde bir başka partiden karşımıza gelen kişiyi başkan olarak görmek istemeyiz. Duruşu ve görüşü net bir başkan istiyoruz. Biz kasabaya şerif değil, ilçeye hizmet edecek başkan seçeceğiz" diyor.
HER SEÇİM BİR BAŞKA PARTİDE
MHP’li olduğunu söyleyip daha sonra İYİ Partiye geçen, her seçimde bir başka partinin adayı olarak seçmenin karşısına çıkan Şerif Ün’ün, en son CHP’li Atakum Belediyede danışman olarak görev yapması eleştiri konusu olmuştu.  Ün’ün son durağının Yeniden Refah Partisi olması da Kavaklılar tarafından bu nedenle pek yadırganmadı. Ancak durumu eleştiren ilçe halkı,  Belediye Başkanı olduğu dönemde aldığı hizmetlerden de pek memnun kalmamıştı. Kavak’ta yaptığı hizmetlerle dikkat çeken mevcut Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun 31 Mart’ta önemli bir farkla seçimi kazanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.