Başkan Özdemir: “Lösemili çocuklarımızın her zaman yanındayız”

Samsun-Haber 22.09.2021 - 16:48, Güncelleme: 22.09.2021 - 16:48
 

Başkan Özdemir: “Lösemili çocuklarımızın her zaman yanındayız”

LÖSEV Samsun Şubesi yetkilileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler. Başkan Özdemir; “Lösemi hastalığının farkındalığı noktasında sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa çocuklarımız ve aileleri için yaparız.”dedi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette LÖSEV Samsun Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Akyol ve Aktif İletişim Sorumlusu Aycan Seymen Başkan Özdemir’e LÖSEV’in çalışmaları ve Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı hakkında bilgiler verdileri. Ziyarette ayrıca Havza Belediyesi ve LÖSEV arasında yapılabilecek işbirliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. LÖSEV Samsun Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Akyol; “Her yıl Eylül ayının küresel ölçekte Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı olarak ilan edilmiştir. Eylül ayı Türkiye’de ve dünyada kanserden etkilenen çocukları ve ergenleri hatırlama zamanıdır. Pandemi sırasında bile, çocukluk çağı kanserleri, dünyadaki çocuklar için hastalık kaynaklı ölümlerin bir numaralı nedeni olmaya devam etmiştir. LÖSEV kendini çocukluk çağı kanseri ile mücadeleye adamış uluslararası birçok savunucu ve köklü örgüt ile birlikte amacımız, Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı olarak belirlenmiş olan Eylül ayında, farkındalık yaratarak bu cesur küçük bireylerin hepsini onurlandırmak ve bilinçlenerek kansere dur demektir.” Dedi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, “ Lösemi hastalığının farkındalığı noktasında sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa çocuklarımız ve aileleri için yaparız. Bizler de Havza Belediyesi olarak gereken desteği vermek için var gücümüzle bu konuda LÖSEV’in yanında yer alacağız. İsterim ki hiçbir çocuğumuz böyle bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalmasın, ama hepimize düşen görev onlara yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak konusunda elimizden geleni yapmak durumundayız. Her zaman yanınızdayız” dedi.
LÖSEV Samsun Şubesi yetkilileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler. Başkan Özdemir; “Lösemi hastalığının farkındalığı noktasında sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa çocuklarımız ve aileleri için yaparız.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette LÖSEV Samsun Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Akyol ve Aktif İletişim Sorumlusu Aycan Seymen Başkan Özdemir’e LÖSEV’in çalışmaları ve Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı hakkında bilgiler verdileri.

Ziyarette ayrıca Havza Belediyesi ve LÖSEV arasında yapılabilecek işbirliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

LÖSEV Samsun Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Akyol; “Her yıl Eylül ayının küresel ölçekte Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı olarak ilan edilmiştir. Eylül ayı Türkiye’de ve dünyada kanserden etkilenen çocukları ve ergenleri hatırlama zamanıdır. Pandemi sırasında bile, çocukluk çağı kanserleri, dünyadaki çocuklar için hastalık kaynaklı ölümlerin bir numaralı nedeni olmaya devam etmiştir. LÖSEV kendini çocukluk çağı kanseri ile mücadeleye adamış uluslararası birçok savunucu ve köklü örgüt ile birlikte amacımız, Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı olarak belirlenmiş olan Eylül ayında, farkındalık yaratarak bu cesur küçük bireylerin hepsini onurlandırmak ve bilinçlenerek kansere dur demektir.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, “ Lösemi hastalığının farkındalığı noktasında sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa çocuklarımız ve aileleri için yaparız. Bizler de Havza Belediyesi olarak gereken desteği vermek için var gücümüzle bu konuda LÖSEV’in yanında yer alacağız. İsterim ki hiçbir çocuğumuz böyle bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalmasın, ama hepimize düşen görev onlara yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak konusunda elimizden geleni yapmak durumundayız. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.