cevat oncu

Dünyanın en iyi 50 öğretmeninden biri Muhammet Aydın oldu!

Eğitim 19.09.2021 - 10:10, Güncelleme: 19.09.2021 - 10:12
 

Dünyanın en iyi 50 öğretmeninden biri Muhammet Aydın oldu!

Öğretmen Muhammet Aydın dünya çapındaki başarısıyla Türkiye'nin gururu oldu. Dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına girdi.
Ordu'nun Ünye ilçesi Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Muhammet AYDIN, 2021 yılında Global Teacher Prize (Küresel Öğretmen Ödülü) yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına girmeye hak kazandı. Küresel Öğretmen Ödülü yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren  Muhammet AYDIN,  Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU'nu ziyaret etti. Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ ve Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim ELİBOLCA'nın beraberinde bulunduğu ziyarette,  Muhammet AYDIN, yarışmanın detayları ve süreci hakkında  bilgilendirmede bulundu. Ziyarette, bir süre sohbette bulunan Fatih VARGELOĞLU : "İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm eğitim yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin özverili ve fedakarca bir çalışma içerisinde olacağına inanıyorum. Bu vesileyle eğitimde mükemmelliği teşvik etmek amacıyla, öğretmenlere verilen Küresel Öğretmen Ödülü yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren öğretmenimiz Muhammet AYDIN'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
Öğretmen Muhammet Aydın dünya çapındaki başarısıyla Türkiye'nin gururu oldu. Dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına girdi.

Ordu'nun Ünye ilçesi Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Muhammet AYDIN, 2021 yılında Global Teacher Prize (Küresel Öğretmen Ödülü) yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına girmeye hak kazandı.

Küresel Öğretmen Ödülü yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren  Muhammet AYDIN,  Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU'nu ziyaret etti.

Ünye İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ ve Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim ELİBOLCA'nın beraberinde bulunduğu ziyarette,  Muhammet AYDIN, yarışmanın detayları ve süreci hakkında  bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette, bir süre sohbette bulunan Fatih VARGELOĞLU : "İnsanlar; eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda millî, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarırlar. Bizi biz yapan değerlerimizi, çocuklarımıza öğretmek zorundayız. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm eğitim yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin özverili ve fedakarca bir çalışma içerisinde olacağına inanıyorum. Bu vesileyle eğitimde mükemmelliği teşvik etmek amacıyla, öğretmenlere verilen Küresel Öğretmen Ödülü yarışmasında dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren öğretmenimiz Muhammet AYDIN'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.