cevat oncu

AK Parti anketinde Mustafa Demir'e şok

Siyaset 13.09.2021 - 15:08, Güncelleme: 13.09.2021 - 15:08
 

AK Parti anketinde Mustafa Demir'e şok

Geçtiğimiz yerel seçimlerde 200 bin oy kaybederek seçimleri kazanan Mustafa Demir anketlerde dibe vurdu. 30 büyükşehirde en başarısız belediye başkanı olarak Demir dikkat çekiyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyetsizlik Samsun'da anketlere de yansıdı. AK Parti, Büyükşehir'in performansını halka sordu, şok bir sonuç çıktı. Memnuniyet yüzde 17,7'de kaldı.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yüzde 47.4 oy oranıyla seçildi ancak, ikinci yılın sonunda adeta performans beğenirliliği eridi. AK Parti Yerel Yönetimleri'nin yaptığı ankette yönetimin başarısı 17.7 çıkarken, önceki yönetim daha başarılıydı tercih oranı ise 2 mislini aştı.  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin bazı illerde yaptırdığı anketler biliniyordu, ancak sonuçları da adeta sır gibi saklanıyordu. 22 ili kapsayan ve incelemesi yapılan 7 il arasında olduğu daha önce de dile getirilen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin anketinin Mayıs 2021'de yapıldığı ortaya çıktı. 'Yerel yönetimler Memnuniyet Araştırması' adı altında yapılan ankette, Samsunlulara tek ana soru ve 3 seçenek  yöneltildi.  ESKİ YÖNETİM DAHA BAŞARILIYDI  '48,9''Önceki dönem ile karşılaştırdığınızda Büyükşehir Belediyesi'ni hizmet ve performans açısından nasıl buluyorsunuz?' başlığı altında yapılan kamuoyu yoklamasında 'Yeni yönetim daha başarılı', Değişen bir şey olmadı' ve 'Önceki Yönetim daha başarılıydı' tercihleri vatandaşlara soruldu. Anketten çıkan sonuç, eski yönetimin daha başarılı olduğu yönünde açık ara yüzde 48.9 ile tercih edilirken, yeni yönetimin daha başarılı şıkkı, yüzde 17,7'de kaldı. Değişen bir şey olmadı tercihi ise yüzde 33,4 ile yeni yönetimin bir farkındalık oluşturamadığını gözler önüne serdi.  2 YILLIK SÜREDE BEĞENİ ORANI YÜZDE 17.7 ÇIKTI Kamuoyuna açıklanmayan ama AK Parti Genel Merkezi'nde masaya yatırıldığı öne sürülen bu çarpıcı sonuçlar içeren anket sonucuna göre, yüzde 47,4 ile Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Demir'in, 2 yılı aşkın süre içinde performansını oluşturan yönetim anlayışının oldukça gerilediğini ortaya koydu. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, her ilde çalışmalar yapıldığını daha önce de açıklamış, "Çıkan sonuçlara göre belediye başkanlarıyla istişare yaptıklarını' açıklamıştı. Samsunlular, anket  sonuçlarına göre Başkan Demir'in performansını beğenmediklerini, önceki yönetim ile kıyaslayarak ortaya koyarken, bu anketin sonuçlarının neler olacağı merak ediliyor. ESKİ BAŞKAN YILMAZ DAHA BAŞARILIYDI AK Parti'nin Samsun için yaptırdığı ankette, Başkan Demir dönemini  başarılı bulmayan Samsunlular, eski Başkan Yılmaz yönetimine yüzde 48,9 tercih yaptı. Demir'in performansını beğenen yüzde 17,7.  Mustafa Demir Yusuf Ziya Yılmaz Özhaseki'nin anket yaptırdığını HHALK yazmıştı 29 Ağustos 2021 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin bazı iller için anket yaptırdığını ve aralarında Samsun'un da olduğunu daha önce yazmıştık. O anketin sonuçlarına ulaştık.  AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki   Kaynak: Hedef Halk Gazetesi 
Geçtiğimiz yerel seçimlerde 200 bin oy kaybederek seçimleri kazanan Mustafa Demir anketlerde dibe vurdu. 30 büyükşehirde en başarısız belediye başkanı olarak Demir dikkat çekiyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyetsizlik Samsun'da anketlere de yansıdı. AK Parti, Büyükşehir'in performansını halka sordu, şok bir sonuç çıktı. Memnuniyet yüzde 17,7'de kaldı.  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak yüzde 47.4 oy oranıyla seçildi ancak, ikinci yılın sonunda adeta performans beğenirliliği eridi. AK Parti Yerel Yönetimleri'nin yaptığı ankette yönetimin başarısı 17.7 çıkarken, önceki yönetim daha başarılıydı tercih oranı ise 2 mislini aştı. 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin bazı illerde yaptırdığı anketler biliniyordu, ancak sonuçları da adeta sır gibi saklanıyordu. 22 ili kapsayan ve incelemesi yapılan 7 il arasında olduğu daha önce de dile getirilen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin anketinin Mayıs 2021'de yapıldığı ortaya çıktı. 'Yerel yönetimler Memnuniyet Araştırması' adı altında yapılan ankette, Samsunlulara tek ana soru ve 3 seçenek  yöneltildi. 

ESKİ YÖNETİM DAHA BAŞARILIYDI 

'48,9''Önceki dönem ile karşılaştırdığınızda Büyükşehir Belediyesi'ni hizmet ve performans açısından nasıl buluyorsunuz?' başlığı altında yapılan kamuoyu yoklamasında 'Yeni yönetim daha başarılı', Değişen bir şey olmadı' ve 'Önceki Yönetim daha başarılıydı' tercihleri vatandaşlara soruldu. Anketten çıkan sonuç, eski yönetimin daha başarılı olduğu yönünde açık ara yüzde 48.9 ile tercih edilirken, yeni yönetimin daha başarılı şıkkı, yüzde 17,7'de kaldı. Değişen bir şey olmadı tercihi ise yüzde 33,4 ile yeni yönetimin bir farkındalık oluşturamadığını gözler önüne serdi. 

2 YILLIK SÜREDE BEĞENİ ORANI YÜZDE 17.7 ÇIKTI

Kamuoyuna açıklanmayan ama AK Parti Genel Merkezi'nde masaya yatırıldığı öne sürülen bu çarpıcı sonuçlar içeren anket sonucuna göre, yüzde 47,4 ile Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Demir'in, 2 yılı aşkın süre içinde performansını oluşturan yönetim anlayışının oldukça gerilediğini ortaya koydu. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, her ilde çalışmalar yapıldığını daha önce de açıklamış, "Çıkan sonuçlara göre belediye başkanlarıyla istişare yaptıklarını' açıklamıştı. Samsunlular, anket  sonuçlarına göre Başkan Demir'in performansını beğenmediklerini, önceki yönetim ile kıyaslayarak ortaya koyarken, bu anketin sonuçlarının neler olacağı merak ediliyor.

ESKİ BAŞKAN YILMAZ DAHA BAŞARILIYDI

AK Parti'nin Samsun için yaptırdığı ankette, Başkan Demir dönemini  başarılı bulmayan Samsunlular, eski Başkan Yılmaz yönetimine yüzde 48,9 tercih yaptı. Demir'in performansını beğenen yüzde 17,7. 

Mustafa Demir

Yusuf Ziya Yılmaz

Özhaseki'nin anket yaptırdığını HHALK yazmıştı

29 Ağustos 2021

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin bazı iller için anket yaptırdığını ve aralarında Samsun'un da olduğunu daha önce yazmıştık. O anketin sonuçlarına ulaştık. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki

 

Kaynak: Hedef Halk Gazetesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.