cevat oncu

BAŞKAN AKGÜL BABASININ ADINA ANASINIFI YAPTIRDI

Samsun-Haber 14.10.2021 - 20:22, Güncelleme: 14.10.2021 - 20:22
 

BAŞKAN AKGÜL BABASININ ADINA ANASINIFI YAPTIRDI

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, merhum babası için anasınıfı yaptırdı.
Salıpazarı Halk Eğitim Merkezinde kullanılmayan ve atık durumda olan alan Belediye Başkanı Halil Akgül tarafından anasınıfı yapıldı. 2011 yılında vefat eden babası merhum Hacı Muzaffer Akgül’ün anısına yaptırılan anasınıfı bugün sessiz ve sade bir açılışla öğrencilerin hizmetine sunuldu.  Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş’la birlikte sınıfın açılışını yapan başkan Akgül duygulu anlar yaşadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Eğitimine verdiği katkılardan dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti. 
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, merhum babası için anasınıfı yaptırdı.

Salıpazarı Halk Eğitim Merkezinde kullanılmayan ve atık durumda olan alan Belediye Başkanı Halil Akgül tarafından anasınıfı yapıldı. 2011 yılında vefat eden babası merhum Hacı Muzaffer Akgül’ün anısına yaptırılan anasınıfı bugün sessiz ve sade bir açılışla öğrencilerin hizmetine sunuldu. 

Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş’la birlikte sınıfın açılışını yapan başkan Akgül duygulu anlar yaşadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Eğitimine verdiği katkılardan dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.