ŞAHİN'DEN, KÖKSAL'A ANLAMLI ZİYARET

Samsun-Haber 01.10.2021 - 18:39, Güncelleme: 01.10.2021 - 18:39
 

ŞAHİN'DEN, KÖKSAL'A ANLAMLI ZİYARET

BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ersin Köksal'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİZLERİN GÖZBEBEĞİ Pandemidöneminde fedakarlık örneği sergileyerek kendi hayatlarını riske atan tüm sağlık çalışanlarına büyük bir şükranlıķ duyduklarını ifade eden Şahin; "Samsun'da eğitim araştırma hastanemiz pandemi şartlarında şehrimizin yüzakı olmuştur. Başhekiminden, hemşiresine, doktorundan, güvenlik görevlilerine kadar hepsine minnettarız." dedi. ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEK Göreve yeni başlayan Doç. Dr. Ersin Köksal'a başarı dileklerini ileten Şahin; "Yeni başhekimimiz hem kariyeri hem de çalışma azmiyle bölge hastanesine çok faydalı olacak ve çıtayı daha yükseğe çıkaracaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Bu kutlu yolda kendisine üstün başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ersin Köksal'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BİZLERİN GÖZBEBEĞİ

Pandemidöneminde fedakarlık örneği sergileyerek kendi hayatlarını riske atan tüm sağlık çalışanlarına büyük bir şükranlıķ duyduklarını ifade eden Şahin; "Samsun'da eğitim araştırma hastanemiz pandemi şartlarında şehrimizin yüzakı olmuştur. Başhekiminden, hemşiresine, doktorundan, güvenlik görevlilerine kadar hepsine minnettarız." dedi.

ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEK

Göreve yeni başlayan Doç. Dr. Ersin Köksal'a başarı dileklerini ileten Şahin; "Yeni başhekimimiz hem kariyeri hem de çalışma azmiyle bölge hastanesine çok faydalı olacak ve çıtayı daha yükseğe çıkaracaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Bu kutlu yolda kendisine üstün başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.