cevat oncu

İLKADIM’DA TEMİZLİK MESAİSİ 7/24 DEVAM EDİYOR

Samsun-Haber 28.09.2021 - 19:52, Güncelleme: 28.09.2021 - 19:52
 

İLKADIM’DA TEMİZLİK MESAİSİ 7/24 DEVAM EDİYOR

İlkadım’ın temizlik konusunda örnek şehirler arasında yer aldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehrimizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
GÜNLÜK 400 TON ÇÖP ÇIKAN İLKADIM’DA TEMİZLİK EKİPLERİ TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Pırıl pırıl bir İlkadım için 7/24 görev başında özverili çalışmalar sürdüren İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tertemiz halinden memnun olan mahalle sakinleri günlerini tertemiz bir ilçede geçirmenin keyfini çıkarıyor. İlkadım Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, günlük çöp toplamanın yanı sıra durum ve mevsim şartlarına göre de cadde ve sokakların temizliğine devam ediyor. Günlük toplanan 400 ton evsel atık ve geri dönüşebilen atıkların toplanması ile birlikte meydanların ve Pazar alanlarının temizliği, halk sağlığı alanında risk oluşturabilecek unsurların ilaçlanması, mevsimsel olarak dökülen yaprakların yağmursuyu sistemine vereceği zararı engellemek için yaprakların toplanması, bozuk yıpranan çöp konteynerinin yerinde tamiri mahalle mahalle yıkama gibi çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. “61 Mahallemize sorunsuz hizmet sunma gayretindeyiz İlkadım’ın temizlik konusunda örnek şehirler arasında yer aldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehrimizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz; tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriyor. Meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. İlçemizin 61 mahallesinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
İlkadım’ın temizlik konusunda örnek şehirler arasında yer aldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehrimizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

GÜNLÜK 400 TON ÇÖP ÇIKAN İLKADIM’DA TEMİZLİK EKİPLERİ TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Pırıl pırıl bir İlkadım için 7/24 görev başında özverili çalışmalar sürdüren İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tertemiz halinden memnun olan mahalle sakinleri günlerini tertemiz bir ilçede geçirmenin keyfini çıkarıyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, günlük çöp toplamanın yanı sıra durum ve mevsim şartlarına göre de cadde ve sokakların temizliğine devam ediyor. Günlük toplanan 400 ton evsel atık ve geri dönüşebilen atıkların toplanması ile birlikte meydanların ve Pazar alanlarının temizliği, halk sağlığı alanında risk oluşturabilecek unsurların ilaçlanması, mevsimsel olarak dökülen yaprakların yağmursuyu sistemine vereceği zararı engellemek için yaprakların toplanması, bozuk yıpranan çöp konteynerinin yerinde tamiri mahalle mahalle yıkama gibi çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor.

“61 Mahallemize sorunsuz hizmet sunma gayretindeyiz

İlkadım’ın temizlik konusunda örnek şehirler arasında yer aldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehrimizin güzel insanlarına en güzel hizmeti sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerimiz; tüm mahallelerde evsel atıkların toplanmasından cadde ve sokakların temiz tutulmasına, çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesine kadar tüm çalışmalar herhangi bir aksaklığa yer verilmeden gerçekleştiriyor. Meydanlar, parklar, pazaryerleri ve ana arterler düzenli olarak yıkanıyor. Temizlik hizmetleri yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birisidir. Temiz, sağlıklı bir şehir hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalışıyor. İlçemizin 61 mahallesinde en temel görevlerimizden olan temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.