GÜNEY: ASTIKLARI BİLLBOARD VE RAKETLERİN PARASINI ÖDEMİYORLAR

Siyaset (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 25.03.2024 - 10:15, Güncelleme: 25.03.2024 - 10:15
 

GÜNEY: ASTIKLARI BİLLBOARD VE RAKETLERİN PARASINI ÖDEMİYORLAR

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, haksız rekabete vurgu yaparak, “AK Partili adayların afiş, billboard ve raket gibi reklam giderlerinin parasını ödeyip ödemediklerini biliyoruz. Bazıları parası olmadığı için billboardlara ve raketlere hiç ödeme yapmamış. Biz her birinin bedelini kuruşu kuruşuna ödedik. Bunları bildiğimiz ve hesabını soracağımız için benden çekiniyorlar” dedi.
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, İlkadım ilçesi Uzgur ve Kuşçulu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle buluşmaları yapan Adem Güney, vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini anlattı Belediye Başkanının görevinin milletinin derdini, sıkıntısı çözmek olduğunu söyleyen Güney “Vatandaşımızın derdini biz kendi derdimiz yapacağız” dedi. ‘HAKSIZ REKABET’ Belediye bütçesinin doğru kullanılmadığı için kasanın tam takır olduğunu ileri süren Adem Güney, “Şu anda giderayak, en çok çekindikleri belediye başkanı aday kim biliyor musunuz? ‘Bunun hesabını sorar bizden’ diyorlar. Ben bunların ciğerlerini biliyorum. Onların yaptıklarını, yapacaklarını biliyoruz. Benden çekiniyorlar. Şimdi giderayak harıl harıl reklam işlerinde çalışıyorlar. Hangi aday, ne kadar billboard, raket, afiş, pankart asmış bunları da biliyoruz. AK Partili bazı adaylar mesela astıkları afiş, billboard ve raketlerin parasını hiç ödememiş. Bazıları da yarısını ödemiş. Çünkü ödemeyen adamın parası yok, biliyorum. Haksız rekabet. Biz her birinin bedelini kuruşu kuruşuna ödedik. Biz buraya gelirken mazotu kendi cebimizden karşılıyoruz. Ama onlar belediyenin cebinden. Senin, benim paramdan. Kendi şahsi işleri için harcama yapıyorlar. Bunları önleyeceğiz. İnşallah bunlara ‘dur’ dediğimiz zaman havuzda birikecek olan para, yine milletimize dönecek” ifadelerini kullandı. ‘ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ, KAYIP KAÇAKLARI ÖNLEYECEĞİZ’ Adem Güney, “İnsanlar bize soruyor, ‘iktidar başka belediye başka partide olursa nasıl kaynak bulacaksınız’ diye. Aynı soruyu 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a da sormuşlardı. Biliyorsunuz o zaman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı. Bu soruya aynen cevabı şuydu; ‘Kayıp kaçakları önleyeceğiz, havuzun deliklerini tıkayacağız, orada biriken parayla hizmet yapacağız.’ Biz de bugün aynısını söylüyoruz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, kayıp kaçakları önleyeceğiz, havuzun deliklerini tıkayacağız. Biriken parayla da hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, haksız rekabete vurgu yaparak, “AK Partili adayların afiş, billboard ve raket gibi reklam giderlerinin parasını ödeyip ödemediklerini biliyoruz. Bazıları parası olmadığı için billboardlara ve raketlere hiç ödeme yapmamış. Biz her birinin bedelini kuruşu kuruşuna ödedik. Bunları bildiğimiz ve hesabını soracağımız için benden çekiniyorlar” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, İlkadım ilçesi Uzgur ve Kuşçulu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle buluşmaları yapan Adem Güney, vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini anlattı Belediye Başkanının görevinin milletinin derdini, sıkıntısı çözmek olduğunu söyleyen Güney “Vatandaşımızın derdini biz kendi derdimiz yapacağız” dedi.

‘HAKSIZ REKABET’

Belediye bütçesinin doğru kullanılmadığı için kasanın tam takır olduğunu ileri süren Adem Güney, “Şu anda giderayak, en çok çekindikleri belediye başkanı aday kim biliyor musunuz? ‘Bunun hesabını sorar bizden’ diyorlar. Ben bunların ciğerlerini biliyorum. Onların yaptıklarını, yapacaklarını biliyoruz. Benden çekiniyorlar. Şimdi giderayak harıl harıl reklam işlerinde çalışıyorlar. Hangi aday, ne kadar billboard, raket, afiş, pankart asmış bunları da biliyoruz. AK Partili bazı adaylar mesela astıkları afiş, billboard ve raketlerin parasını hiç ödememiş. Bazıları da yarısını ödemiş. Çünkü ödemeyen adamın parası yok, biliyorum. Haksız rekabet. Biz her birinin bedelini kuruşu kuruşuna ödedik. Biz buraya gelirken mazotu kendi cebimizden karşılıyoruz. Ama onlar belediyenin cebinden. Senin, benim paramdan. Kendi şahsi işleri için harcama yapıyorlar. Bunları önleyeceğiz. İnşallah bunlara ‘dur’ dediğimiz zaman havuzda birikecek olan para, yine milletimize dönecek” ifadelerini kullandı.

‘ÇALMAYACAĞIZ, ÇALDIRMAYACAĞIZ, KAYIP KAÇAKLARI ÖNLEYECEĞİZ’

Adem Güney, “İnsanlar bize soruyor, ‘iktidar başka belediye başka partide olursa nasıl kaynak bulacaksınız’ diye. Aynı soruyu 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a da sormuşlardı. Biliyorsunuz o zaman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı. Bu soruya aynen cevabı şuydu; ‘Kayıp kaçakları önleyeceğiz, havuzun deliklerini tıkayacağız, orada biriken parayla hizmet yapacağız.’ Biz de bugün aynısını söylüyoruz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, kayıp kaçakları önleyeceğiz, havuzun deliklerini tıkayacağız. Biriken parayla da hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.