Fofana formaya çok yakın

Spor 07.09.2021 - 19:21, Güncelleme: 07.09.2021 - 19:38
 

Fofana formaya çok yakın

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Moryke Fofana'nın hafta sonu oynanacak Keçiörengücü maçında oynayıp oynamayacağı konusunda büyük bir merak içerisinde.
Yılport Samsunspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Moryke Fofana'nın ne zaman ilk on bir de yer alacağı herkesçe büyük merak konusu. Tam hazır olmadığı için bir süredir takımdan ayrı özel antrenman programında çalışmalarını sürdüren Fildişi Sahilli oyuncunun, son bir kaç gündür takımla beraber çalışmalara başlaması camiada yüzleri güldürdü.  SON KARAR ALTIPARMAK'TA Her geçen gün performansındaki yükselişiyle beraber gözler bu oyuncunun hafta sonu oynanacak Keçiörengücü maçında oynayıp oynamayacağına çevrildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu konuda net bir ifade kullanmazken; tecrübeli oyuncunun büyük olasılıkla Keçiörengücü maçında ilk on birde sahaya çıkacağı konuşuluyor. Taraftar ise daha şimdiden büyük bir heyecan yaşamaya başladı.
Kırmızı beyazlı taraftarlar, Moryke Fofana'nın hafta sonu oynanacak Keçiörengücü maçında oynayıp oynamayacağı konusunda büyük bir merak içerisinde.

Yılport Samsunspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Moryke Fofana'nın ne zaman ilk on bir de yer alacağı herkesçe büyük merak konusu. Tam hazır olmadığı için bir süredir takımdan ayrı özel antrenman programında çalışmalarını sürdüren Fildişi Sahilli oyuncunun, son bir kaç gündür takımla beraber çalışmalara başlaması camiada yüzleri güldürdü. 

SON KARAR ALTIPARMAK'TA
Her geçen gün performansındaki yükselişiyle beraber gözler bu oyuncunun hafta sonu oynanacak Keçiörengücü maçında oynayıp oynamayacağına çevrildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu konuda net bir ifade kullanmazken; tecrübeli oyuncunun büyük olasılıkla Keçiörengücü maçında ilk on birde sahaya çıkacağı konuşuluyor. Taraftar ise daha şimdiden büyük bir heyecan yaşamaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.