Burak Yılmaz'dan flaş açıklamalar...

Spor 08.09.2021 - 11:31, Güncelleme: 08.09.2021 - 11:31
 

Burak Yılmaz'dan flaş açıklamalar...

Samsunspor'un flaş transferlerinden biri olan stoper Burak Yılmaz, "Sezon başında gelen giden her zaman olur. Ama bizim takım komple yenilendi diyebilirim. Bir de tabii ki bir uyum süreci gerektiriyor. Futbolda uyum çok önemli. Her şey zamanla oturur. Uyumu yakalarsak çok başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.
OLMAYINCA OLMUYOR Yılport Samsunspor'un genç stoperi Recep Burak Yılmaz, bu sezon karşılaşacakları rakiplerinin çok dişli olduğunu ancak her şeye rağmen hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Krımızı beyazlı futbolcu mini röportajında şunları ifade etti; Lige iyi futbol oynayarak taraftarımızın önünde Balıkesirspor galibiyeti ile başladık. 1 buçuk yıllık bir aradan sonra taraftarlarımızla buluşmuştuk. Coşkulu ve tempolu bir oyun ortaya koyarak galip geldiğimiz için mutluyduk. Kocaelispor bizim direk rakibimiz olan bir takımdı. O nedenle Balıkesirspor maçına göre daha kritik bir karşılaşmaydı. Elimizden geleni yaptık. Sadece gol atamadık. Oyun olarak galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Aslında çok sayıda net pozisyona girdik. Kapalı bir savunmaya karşı oynadık. Buna rağmen etkiliydik. Ancak pozisyonlarda herkes şanssızdı. Bazen olmayınca olmuyor. Hatalarımızdan ders çıkartıp önümüze bakmamız gerekiyor. TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK Ben buraya ilk geldiğimde hedeflerimin başında taraftarlarımızı hak ettikleri yere getirmek istiyordum. 2. Lig'de şampiyon olduk. Geçen sezon play-offta Süper lİg şansı kaybedildi. Bu yıl da çok zorlu bir lig olacak. Rakipler çok dişli. Ama başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. O kalite ve yetenek bizde var. Burada tekrar şampiyonluk yaşayıp Süper Lig'e çıkmayı çok istiyorum. Sezon başında gelen giden her zaman olur. Ama bizim takım komple yenilendi diyebilirim. Bir de tabii ki bir uyum süreci gerektiriyor. Futbolda uyum çok önemli. Her şey zamanla oturur. Uyumu yakalarsak çok başarılı olacağımıza inanıyorum.    TAKIM İÇİNDE HER ŞEY YOLUNDA Mehmet Altıparmak hocamız Kartalspor'u çalıştırırken ben de altyapıdaydım. Kendisi ile birebir görüşmemiz olmamıştı. Ama ben elbette ki onu tanıyordum. Hocamızın oyunculara etkisi çok fazla. En çok dikkat ettiğim konu ikili ilişkilerinin çok üst seviyede olması. Sadece futbolcularla değil, malzemecisinden, sağlıkçısına herkesle çok iyi diyalogları var. İnsan ayırımı yapmadan herkese yakın davranıyor. Teknik ve taktik açıdan da bu ligin üst seviye antrenörlerinden. Kariyeri zaten bunu ortaya koyuyor. Hem ben, hem de tüm takımın hocamızla arası çok iyi. İnşallah böyle de devam eder."
Samsunspor'un flaş transferlerinden biri olan stoper Burak Yılmaz, "Sezon başında gelen giden her zaman olur. Ama bizim takım komple yenilendi diyebilirim. Bir de tabii ki bir uyum süreci gerektiriyor. Futbolda uyum çok önemli. Her şey zamanla oturur. Uyumu yakalarsak çok başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

OLMAYINCA OLMUYOR

Yılport Samsunspor'un genç stoperi Recep Burak Yılmaz, bu sezon karşılaşacakları rakiplerinin çok dişli olduğunu ancak her şeye rağmen hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Krımızı beyazlı futbolcu mini röportajında şunları ifade etti; Lige iyi futbol oynayarak taraftarımızın önünde Balıkesirspor galibiyeti ile başladık. 1 buçuk yıllık bir aradan sonra taraftarlarımızla buluşmuştuk. Coşkulu ve tempolu bir oyun ortaya koyarak galip geldiğimiz için mutluyduk. Kocaelispor bizim direk rakibimiz olan bir takımdı. O nedenle Balıkesirspor maçına göre daha kritik bir karşılaşmaydı. Elimizden geleni yaptık. Sadece gol atamadık. Oyun olarak galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Aslında çok sayıda net pozisyona girdik. Kapalı bir savunmaya karşı oynadık. Buna rağmen etkiliydik. Ancak pozisyonlarda herkes şanssızdı. Bazen olmayınca olmuyor. Hatalarımızdan ders çıkartıp önümüze bakmamız gerekiyor.

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ben buraya ilk geldiğimde hedeflerimin başında taraftarlarımızı hak ettikleri yere getirmek istiyordum. 2. Lig'de şampiyon olduk. Geçen sezon play-offta Süper lİg şansı kaybedildi. Bu yıl da çok zorlu bir lig olacak. Rakipler çok dişli. Ama başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. O kalite ve yetenek bizde var. Burada tekrar şampiyonluk yaşayıp Süper Lig'e çıkmayı çok istiyorum. Sezon başında gelen giden her zaman olur. Ama bizim takım komple yenilendi diyebilirim. Bir de tabii ki bir uyum süreci gerektiriyor. Futbolda uyum çok önemli. Her şey zamanla oturur. Uyumu yakalarsak çok başarılı olacağımıza inanıyorum.   

TAKIM İÇİNDE HER ŞEY YOLUNDA

Mehmet Altıparmak hocamız Kartalspor'u çalıştırırken ben de altyapıdaydım. Kendisi ile birebir görüşmemiz olmamıştı. Ama ben elbette ki onu tanıyordum. Hocamızın oyunculara etkisi çok fazla. En çok dikkat ettiğim konu ikili ilişkilerinin çok üst seviyede olması. Sadece futbolcularla değil, malzemecisinden, sağlıkçısına herkesle çok iyi diyalogları var. İnsan ayırımı yapmadan herkese yakın davranıyor. Teknik ve taktik açıdan da bu ligin üst seviye antrenörlerinden. Kariyeri zaten bunu ortaya koyuyor. Hem ben, hem de tüm takımın hocamızla arası çok iyi. İnşallah böyle de devam eder."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.