Berk Taşkın: 1 ya da 2 maç kaybederek şampiyon oluruz

Spor 11.09.2021 - 13:28, Güncelleme: 11.09.2021 - 13:54
 

Berk Taşkın: 1 ya da 2 maç kaybederek şampiyon oluruz

Samsunspor'un genç stoperi Berk Taşkın flaş açıklamalarda bulundu.
Kırmızı-Beyazlıların 23 yaşındaki stoperi Berk Taşkın, "Burayla anlaştıktan sonra Bursaspor da beni istedi. Bursa memleketimin takımı ancak buraya söz vermiştim ve sözümden dönemezdim" dedi .  "LİGE ÇOK İYİ BAŞLADIK" Yılport Samsunspor'un Karacabey Belediyespor'dan renklerine bağladığı genç defans oyuncusu Berk Taşkın, Hedef Halk Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Balıkesirspor maçı ile birlikte sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak Kocaeli deplasmanında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Berk, şöyle konuştu:  "ÖNÜMÜZDE ÇOK HAFTALAR VAR"  "Kocaelispor maçında da bence çok iyi oynadık. Bu şekilde oynarsak 1 ya da 2 maç kaybederiz. Çünkü çok sayıda pozisyon bulduk. Sadece bunları gole çeviremedik. Golü bulsaydık skor çok farklı olurdu. Önümüzde çok haftalar var. Bence takım olarak ligi zirvede bitireceğimize inanıyorum." "AĞABEYLERİMİZ BANA ÇOK İYİ YAKLAŞTI" "Ben buraya geç katıldım. Bir alışma sürecimin olacağının farkındaydım. Ama hem hocamız, hem de takım kaptanlarımız, ağabeylerimiz bana çok iyi yaklaştı. İlk günden bu yana kendimi hiç alt ligden gelmiş gibi hissetmedim. 3-4 gün içerisinde de uyum sorununu aştığımı düşünüyorum."  "KENDİMİ SEVDİRMEK İSTİYORUM"  "Buradaki ilk hedefim oynamaya başladıktan sonra kendimi takımımıza, taraftarımıza, ve şehrimize sevdirmek, kabullendirmek. Sonrasında da en üst seviyede futbol oynamak istiyorum."  "MEHMET HOCA BÜYÜK ŞANS"  "Bence bu ligin üstünde bir kadromuz var. Kale, savunma, orta saha, hücum hattı gerçekten çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Hem altyapıdan gelen genç isimler, hem de tecrübeli isimler var. Mehmet hocamız da altyapıdan gelenler için çok iyi bir hoca. Hiç tereddüt etmeden forma şansı veren bir isim. Alt ligden geldiğim için benim adıma da Mehmet hoca büyük bir şans."  "BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADILAR"  "Taraftarlarımızla henüz tam manasıyla buluşamadım. Ama inşallah oynadığım zaman beni daha çok benimseyeceklerini düşünüyorum. Şu ana kadar bizi hiç yalnız bırakmadılar. Pandemi sonrasında tribünler tam kapasite ile açıldığında onların desteğini daha fazla göreceğimize eminim."  "BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ ARADI"  "Transferde Kayserispor ve Samsunspor benimle ilgileniyordu. Sonra Yüksel başkanımız ve Mehmet hocamızla konuştum. Ardından da menajerim Samsunspor'un daha hayırlı olacağını söyledi. Burayla anlaştıktan sonra Bursaspor da beni istedi. Bursa memleketimin takımı ancak buraya söz vermiştim ve sözümden dönemezdim."  "RAKİPLER BİZDEN ÇEKİNİYOR" "Keçiörengücü maçı gerçekten çok zorlu geçecek. Ama biz her zaman 3 puan için sahaya çıkacağız. Özellikle iç sahada rakiplerimizin bizden çekineceğini biliyoruz. İçerde de dışarda da kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Keçiörengücü önünde de kazanmak için mücadele edeceğiz. İnşallah sakatlıksız, sorunsuz bir şekilde sahadan galip ayrılırız."  BU LİGİN ÜSTÜNDEYİZ  23 yaşındaki defans oyuncusu, "Kadromuz bu ligin üstünde" dedi. Kaynak: Hedef Halk Gazetesi
Samsunspor'un genç stoperi Berk Taşkın flaş açıklamalarda bulundu.

Kırmızı-Beyazlıların 23 yaşındaki stoperi Berk Taşkın, "Burayla anlaştıktan sonra Bursaspor da beni istedi. Bursa memleketimin takımı ancak buraya söz vermiştim ve sözümden dönemezdim" dedi . 

"LİGE ÇOK İYİ BAŞLADIK"

Yılport Samsunspor'un Karacabey Belediyespor'dan renklerine bağladığı genç defans oyuncusu Berk Taşkın, Hedef Halk Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Balıkesirspor maçı ile birlikte sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak Kocaeli deplasmanında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyleyen Berk, şöyle konuştu: 

"ÖNÜMÜZDE ÇOK HAFTALAR VAR" 
"Kocaelispor maçında da bence çok iyi oynadık. Bu şekilde oynarsak 1 ya da 2 maç kaybederiz. Çünkü çok sayıda pozisyon bulduk. Sadece bunları gole çeviremedik. Golü bulsaydık skor çok farklı olurdu. Önümüzde çok haftalar var. Bence takım olarak ligi zirvede bitireceğimize inanıyorum." "AĞABEYLERİMİZ BANA ÇOK İYİ YAKLAŞTI" "Ben buraya geç katıldım. Bir alışma sürecimin olacağının farkındaydım. Ama hem hocamız, hem de takım kaptanlarımız, ağabeylerimiz bana çok iyi yaklaştı. İlk günden bu yana kendimi hiç alt ligden gelmiş gibi hissetmedim. 3-4 gün içerisinde de uyum sorununu aştığımı düşünüyorum." 

"KENDİMİ SEVDİRMEK İSTİYORUM" 
"Buradaki ilk hedefim oynamaya başladıktan sonra kendimi takımımıza, taraftarımıza, ve şehrimize sevdirmek, kabullendirmek. Sonrasında da en üst seviyede futbol oynamak istiyorum." 

"MEHMET HOCA BÜYÜK ŞANS"
 "Bence bu ligin üstünde bir kadromuz var. Kale, savunma, orta saha, hücum hattı gerçekten çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Hem altyapıdan gelen genç isimler, hem de tecrübeli isimler var. Mehmet hocamız da altyapıdan gelenler için çok iyi bir hoca. Hiç tereddüt etmeden forma şansı veren bir isim. Alt ligden geldiğim için benim adıma da Mehmet hoca büyük bir şans." 

"BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADILAR" 
"Taraftarlarımızla henüz tam manasıyla buluşamadım. Ama inşallah oynadığım zaman beni daha çok benimseyeceklerini düşünüyorum. Şu ana kadar bizi hiç yalnız bırakmadılar. Pandemi sonrasında tribünler tam kapasite ile açıldığında onların desteğini daha fazla göreceğimize eminim." 

"BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ ARADI" 
"Transferde Kayserispor ve Samsunspor benimle ilgileniyordu. Sonra Yüksel başkanımız ve Mehmet hocamızla konuştum. Ardından da menajerim Samsunspor'un daha hayırlı olacağını söyledi. Burayla anlaştıktan sonra Bursaspor da beni istedi. Bursa memleketimin takımı ancak buraya söz vermiştim ve sözümden dönemezdim." 

"RAKİPLER BİZDEN ÇEKİNİYOR"
"Keçiörengücü maçı gerçekten çok zorlu geçecek. Ama biz her zaman 3 puan için sahaya çıkacağız. Özellikle iç sahada rakiplerimizin bizden çekineceğini biliyoruz. İçerde de dışarda da kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Keçiörengücü önünde de kazanmak için mücadele edeceğiz. İnşallah sakatlıksız, sorunsuz bir şekilde sahadan galip ayrılırız." 

BU LİGİN ÜSTÜNDEYİZ 
23 yaşındaki defans oyuncusu, "Kadromuz bu ligin üstünde" dedi.

Kaynak: Hedef Halk Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.