BBP SAMSUN İL BAŞKANI BAHADIR ŞAHİN OLDU

Siyaset 31.08.2024 - 14:48, Güncelleme: 31.08.2024 - 14:58
 

BBP SAMSUN İL BAŞKANI BAHADIR ŞAHİN OLDU

BBP Samsun İl Başkanlığı kongresi Ömer Halis Demir çok amaçlı salonda gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen kongrede BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin BBP Samsun İl başkanlığına seçildi.
Divan Başkanlığını Mehmet Karabacak'ın yaptığı ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın hazır bulunduğu kongrede önemli mesajlar veren yeni il başkanı Bahadır Şahin; "Bizim partimiz bu ülkenin mihenk taşlarından biri olduğu kadar Türkiye'nin emniyet sübabıdır. BBP'yi Samsun'da zirveye çıkarmak için bu göreve talip oldum. Yepyeni pırıl pırıl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte vargücümüzle çalışıp Samsun'da partimizi iktidara taşımak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz, gençliğimiz ve bilgi birikimimiz var." dedi.   Samsun'da genel seçimlerde oylarını artırdıklarını ve 31 yıl sonra Samsun'dan belediye başkanı çıkardıklarını dile getiren Şahin; "İsteyince, çalışınca ve halkla ilişkileri sürekli diri tutunca başarı geliyor. Biz halkımızla gönül bağımızı asla koparmayacağız. Siyaseti onlarla birlikte yapacağız. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız ve teşkilatımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ben ve ekibimde partimize layık olmak için elimizden gelen gayreti gösterecegimize şimdiden söz veriyorum." diye konuştu.
BBP Samsun İl Başkanlığı kongresi Ömer Halis Demir çok amaçlı salonda gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen kongrede BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin BBP Samsun İl başkanlığına seçildi.
Divan Başkanlığını Mehmet Karabacak'ın yaptığı ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın hazır bulunduğu kongrede önemli mesajlar veren yeni il başkanı Bahadır Şahin; "Bizim partimiz bu ülkenin mihenk taşlarından biri olduğu kadar Türkiye'nin emniyet sübabıdır. BBP'yi Samsun'da zirveye çıkarmak için bu göreve talip oldum. Yepyeni pırıl pırıl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte vargücümüzle çalışıp Samsun'da partimizi iktidara taşımak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz, gençliğimiz ve bilgi birikimimiz var." dedi.
 
Samsun'da genel seçimlerde oylarını artırdıklarını ve 31 yıl sonra Samsun'dan belediye başkanı çıkardıklarını dile getiren Şahin; "İsteyince, çalışınca ve halkla ilişkileri sürekli diri tutunca başarı geliyor. Biz halkımızla gönül bağımızı asla koparmayacağız. Siyaseti onlarla birlikte yapacağız. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız ve teşkilatımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ben ve ekibimde partimize layık olmak için elimizden gelen gayreti gösterecegimize şimdiden söz veriyorum." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.