BAŞKAN KlLAĞUZ'U YIKAN ÖLÜM

Samsun-Haber 27.03.2024 - 20:29, Güncelleme: 27.03.2024 - 20:37
 

BAŞKAN KlLAĞUZ'U YIKAN ÖLÜM

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz iş kazasında hayatını kaybeden Baki Çetin'in ölümüyle sarsıldı.
Kılağuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Dün aldığımız acı haber ile sarsılmış bulunmaktayız. Acısu Değirmencioğlu  mahallemizden elim bir iş kazası sonucu aramızdan ayrılan Baki Çetin kardeşimizin vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Maalesef yine genç bir kardeşimizi iş kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü ilçe olarak yaşıyoruz. Bu tür genç ve ani ölümler başta ailesi olmak üzere hepimizi derinden yaralamaktadır." dedi. Kılaĝuz sözlerini şöyle tamamladı: "Malumunuz seyreden yerel seçim sürecinin son günlerine gelmiş bulunmaktayız. Bu nedenle seçim süresince başta 30 Mart cumartesi saat 10:00’da yapacağımız miting programı olmak üzere miting, konvoy, sesli müzik gibi bütün seçim programlarımızı iptal etmiş bulunmaktayız. Sadece seçim koordinasyon merkezlerimiz açık olacağından tüm seçmenlerimizi SKM bürolarımıza davet ediyoruz. Meslek şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm dost ve akrabalarının, gurbetçi kardeşlerimizin ve ilçemizin başı sağ olsun. İnşallah ilçe olarak bu acı son acımız olur."
Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz iş kazasında hayatını kaybeden Baki Çetin'in ölümüyle sarsıldı.

Kılağuz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Dün aldığımız acı haber ile sarsılmış bulunmaktayız. Acısu Değirmencioğlu  mahallemizden elim bir iş kazası sonucu aramızdan ayrılan Baki Çetin kardeşimizin vefat haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Maalesef yine genç bir kardeşimizi iş kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü ilçe olarak yaşıyoruz. Bu tür genç ve ani ölümler başta ailesi olmak üzere hepimizi derinden yaralamaktadır." dedi.

Kılaĝuz sözlerini şöyle tamamladı: "Malumunuz seyreden yerel seçim sürecinin son günlerine gelmiş bulunmaktayız. Bu nedenle seçim süresince başta 30 Mart cumartesi saat 10:00’da yapacağımız miting programı olmak üzere miting, konvoy, sesli müzik gibi bütün seçim programlarımızı iptal etmiş bulunmaktayız. Sadece seçim koordinasyon merkezlerimiz açık olacağından tüm seçmenlerimizi SKM bürolarımıza davet ediyoruz. Meslek şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm dost ve akrabalarının, gurbetçi kardeşlerimizin ve ilçemizin başı sağ olsun. İnşallah ilçe olarak bu acı son acımız olur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.