SAMSUNSPOR İÇİN BU MAÇ ÇOK KRİTİK

Bir çok kesim Samsunspor’un Konyaspor karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılacağını beklerken Şimşekler hem hakem engeline hem de milli maçlar nedeniyle futbolcuların yorgun düşmesine takıldı..

Ancak bu maç öncesi yazdığım köşe yazısında Samsunspor’un geçen sezon kabusa dönen deplasman maçları gibi iç saha maçları da yeni sezonda kabusa dönmemeli..

Takım her ne kadar iyi futbol oynasa da güzel futbol sonuca yansımadığı takdirde hiçbir anlam ifade etmiyor..

Samsunspor’un belki de fikstürdeki en şanssız takım olması bir kez daha bizi olumsuz yönde etkileyecek..

Galatasaray’a atan Beşiktaş ile sezonun ilk maçını sağımızda oynamamızla beraber takım tam forma girmiş derken bildiği maçların nedeniyle başakşehir maçının ertelenmesi bununla beraber üç büyük takım ile sezonun ikinci yarısında tüm maçlara deplasmanda oynayacak olmamız bir kez daha fikstür şansızlığımınız gözler önüne seriyor..

Bu nedenle Samsunspor özellikle park cezası ve sakatlık konusunda çok dikkatli olun kadro derinliğini kaybetmeden lig ’teki uzun ve yorucu maratonu en iyi şekilde tamamlaması gerek..

Unutmayalım ki bu takım devre arasında da transfer yapamayacak .. ve şartlar ne olursa olsun taraftarlarımızın her daim Samsunspor’a destek olması gerek..

Nasıl ki bu takım deplasmanda Gaziantep ve Hatay mağlup edebiliyorsa ilk sahada da zorluk oranı ne kadar yüksek seviyelerde olsa da Başakşehir’e mağlup edecek güçteyiz ..

Bu nedenle yarın 20.00 da Ondokuzmayıs Stadyumu’nda Samsunsporunuza hep destek tam destek olarak başakşehir İstanbul’a eli boş göndermeliyiz..

Umarım milli takımdan dönen futbolcular bu maç öncesi iyi bir dinlenme süreci geçirmişlerdir ..

Aksi taktirde yabancı oyuncularımızın tam anlamıyla hazır olmamaları Samsunspor takımını derinden etkiliyor ..

Haydi büyük Samsunspor taraftarları hafta sonu ayırt etmişsiniz her zaman olduğu gibi takımımıza 90 dakika boyunca destek olup şu zorlu virajı beraber aşalım ..

Başakşehir maçının ardından bir sonraki köşe yazımında görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın ..