MUHTEŞEM İKİLİ SALIPAZARI'NDA TARİH YAZDI

Samsun-Haber (SHA) - Samsun Haber Ajansı | 20.04.2024 - 10:18, Güncelleme: 20.04.2024 - 10:18
 

MUHTEŞEM İKİLİ SALIPAZARI'NDA TARİH YAZDI

Samsun ve ilçelerinde yapılan seçimlerde en dikkat çeken ilçe AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Salıpazarı oldu.
Kıran kırana bir yarış yaşanırken ilçenin sevilen ismi Refaettin Karaca ipi göğüsleyerek başkan seçildi. Cumhur ittifakı, Yeniden Refah Partisi ve BBP adayı Refaettin Karaca'nın yarıştığı seçimler sonrası yapılan itirazlar sonuç vermezken Karaca mazbatasını alarak göreve başladı. BBP MKYK üyesi Samsunlu iş insanı Bahadır Şahin seçimler sonrası yaptığı açıklamada; "Başta Sayın başkanımız olmak üzere Alperen Ocakları, teşkilatlar ve bizler büyük bir sinerji oluşturduk. Seçimi kazanmaya inancımız tamdı. Başarmak için önce inanmanız gerekiyor. Biz bu seçimlere ilçede yüreğimizi koyduk. Kazanan Salıpazarı ve Samsun oldu." dedi. Yıllardır ilçenin sevilen simalarından biri olan Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca ise yaptığı açıklamada; " Ben ilçemle yatan ilçemle kalkan bir insanım. Daha farklı bir tabirle Salıpazarı'na aşık bir adamım. Geçen seçimlerde yine aday olmuştum. Rabbim bana bu dönem nasip etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum İlçenin kaybedecek bir günü bile yok. Çok çalışacağız. Salıpazarı 5 yılda büyük değişimlere imza atacak." diye konuştu.
Samsun ve ilçelerinde yapılan seçimlerde en dikkat çeken ilçe AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Salıpazarı oldu.

Kıran kırana bir yarış yaşanırken ilçenin sevilen ismi Refaettin Karaca ipi göğüsleyerek başkan seçildi.

Cumhur ittifakı, Yeniden Refah Partisi ve BBP adayı Refaettin Karaca'nın yarıştığı seçimler sonrası yapılan itirazlar sonuç vermezken Karaca mazbatasını alarak göreve başladı.

BBP MKYK üyesi Samsunlu iş insanı Bahadır Şahin seçimler sonrası yaptığı açıklamada; "Başta Sayın başkanımız olmak üzere Alperen Ocakları, teşkilatlar ve bizler büyük bir sinerji oluşturduk. Seçimi kazanmaya inancımız tamdı. Başarmak için önce inanmanız gerekiyor. Biz bu seçimlere ilçede yüreğimizi koyduk. Kazanan Salıpazarı ve Samsun oldu." dedi.

Yıllardır ilçenin sevilen simalarından biri olan Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca ise yaptığı açıklamada; " Ben ilçemle yatan ilçemle kalkan bir insanım. Daha farklı bir tabirle Salıpazarı'na aşık bir adamım. Geçen seçimlerde yine aday olmuştum. Rabbim bana bu dönem nasip etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
İlçenin kaybedecek bir günü bile yok. Çok çalışacağız. Salıpazarı 5 yılda büyük değişimlere imza atacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.